HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Rebranding van cosmetica merk Biodroga markeert nieuwe fase in schoonheidsindustrie

Het gerenommeerde Duitse cosmetica merk Biodroga, dat al meer dan 60 jaar een prominente rol speelt in de schoonheidsindustrie, heeft onlangs een significante rebranding ondergaan. Met een fris nieuw design en een hernieuwde focus op clean beauty, is Biodroga klaar om zijn impact in de toekomst verder te vergroten.

De officiële onthulling van de gerestylde Biodroga-producten vond plaats tijdens een speciaal evenement op 6 november jl. in het Van der Valk Hotel te Breukelen. Dit evenement markeerde een keerpunt voor het merk, dat altijd al bekend stond om zijn inzet voor huidverbetering en het bieden van een luxe ervaring in de salon.

De rebranding van Biodroga weerspiegelt niet alleen een esthetische verandering, maar ook een diepgaande verbintenis met het milieu en duurzaamheid. Het merk, afkomstigd uit het Zwarte Woud in Duitsland, is nu vrij van kritisch besproken ingrediënten zoals minerale oliën, parabenen, microplastics, PEG’s en siliconen. Deze stap benadrukt de toewijding van Biodroga aan zowel kwaliteit als verantwoordelijkheid.

Voor deze inspirerende dag in Breukelen waren Carolin Class, brandmanager Biodroga, en Nicole Frank, projectmanager Science, van het hoofdkantoor in Baden-Baden in Duitsland overgekomen. Zij namen de schoonheidsspecialisten mee in de nieuwe wereld van Biodroga. Carolin besprak de internationale branding strategie van Biodroga, terwijl Nicole Frank dieper inging op de ontwikkeling en samenstelling van de nieuwe producten, met een focus op de sleutelingrediënten.

Tijdens een uitgebreide lunch was er ruimte voor de schoonheidsspecialisten om te netwerken. Trainster Stephanie Kramer demonstreerde in de middagsessie de Medical Institute Premium Anti-Age treatment en presenteerde nieuwe producten en hun toepassingen in de salon wat bijdroeg aan het leerzame en inspirerende karakter van het evenement.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!
Rebranding van cosmetica merk Biodroga markeert nieuwe fase in schoonheidsindustrie

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord