HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Retailer Vitaminstore biedt nu ook natuurlijke (salon)merken voor huidverbetering

Vitaminstore verrijkt haar beautyassortiment voor verzorging van binnen en buiten met natuurlijke salonmerken voor huidverbetering. “Ons lichaam verdient aandacht van binnen en buiten. Daarom biedt Vitaminstore naast een ruim assortiment aan vitaminen drie nieuwe beautymerken aan: REN Clean Skincare, Caudalie en Estime & Sens.”

Hiermee speelt de premium retailer in op de opkomende behoefte van mensen om je gezondheid holistisch te benaderen. Én daarom bewuster om te gaan met wat je consumeert en aanbrengt op je huid. Noor de Bruijn, CEO Vitaminstore: “Ik zie steeds meer mensen om me heen die niet alleen bezig zijn met beweging en voeding. Maar ook met wat ze aanbrengen op hun huid. Daarom ben ik blij dat we nu voor ieder huidtype een betrouwbare oplossing kunnen bieden.”

Ren Clean Skincare natuurlijk salonmerk en retailmerk
Ruim aanbod aan natuurlijke verzorging

Alle producten zijn samengesteld met aandacht voor mens en planeet en bevatten geen harde chemicaliën. De nieuwe merken REN Clean Skincare (Leverancier Dermatuer van o.a. Dermalogica en Lord & Berry. REN is ook al verkrijgbaar bij o.a. Douglas), Caudalie en Estime & Sens (Leverancier Beauty2People) vullen het bestaande assortiment van o.a. Vitaminstore eigen merk, Dr. Hauschka en MÁDARA aan. Waar vroeger weinig geïnnoveerd werd op het gebied van natuurlijke beauty en skincare, verandert dat de laatste jaren positief. Hierdoor resulteren deze producten, zonder onnodige toevoegingen en met actieve ingrediënten, ook in echte huidverbetering.

Estime & Sens natuurlijk salonmerk en retailmerk
Bewuste keuzes

“Vitaminstore inspireert en adviseert mensen dat verzorging van het lichaam verder gaat dan wat je eet of aanvult met voedingssupplementen. Je kunt ook voor een positieve verandering zorgen door bewuste keuzes te maken op het gebied van beauty en skincare”, zegt Cornelia van der Voort, Head of Category Management. “Je huid verzorgen met natuurlijke (salon)merken en het innemen van vitaminen gaan hand in hand. Door het lichaam op de juiste manier van binnen en buiten te verzorgen, kun je echte huidverbetering in gang zetten.” Elke huid, elk lijf en elke leefstijl vraagt hierbij om een andere aanpak. Cornelia vult aan: “Dit doen we samen met onze health coaches; een deskundig team van orthomoleculair therapeuten en getrainde beautyexperts. Zij helpen iedereen graag op weg met persoonlijk advies, in onze 27 winkels en op onze website.”

Nieuwe merk caudalie
Kenmerken nieuwe natuurlijke salonmerken

“Elk natuurlijk (salon)merk dat we nu hebben opgenomen, kent haar eigen onderscheidende missie op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Zo is REN Clean Skincare de expert op het gebied van de gevoelige huid. En het onderscheidt zich met enkel clean ingrediënten die duurzaam worden gewonnen.

Caudalie kent haar oorsprong in Bordeaux. Daar worden de krachtige componenten van wijnstokken en druiven verwerkt in dierproefvrije producten met milieuvriendelijke ingrediënten.

En relatief nieuw op de Nederlandse markt is het beautymerk Estime & Sens. Minimaal 95% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Én geen van de producten bevat parabenen, minerale olie, PEG of siliconen. Zo biedt Vitaminstore met haar brede assortiment aan vitaminen en natuurlijke beautyproducten iedereen de kans om goed voor zichzelf te zorgen – van binnen én buiten.”

Voor meer informatie: www.vitaminstore.nl

Eerder meldde wij het volgende over Estimé & Sens en Ren Skincare:

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Gratis e-book over vergiftiging door siliconen borstimplantaten
Retailer Vitaminstore biedt nu ook natuurlijke (salon)merken voor huidverbetering