HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Salon Look Madrid 2024 | 18 tot 20 oktober 2024

Registratie voor exposanten en bezoekers is geopend!

De schoonheids- en esthetiekindustrie bereidt zich voor op een van de meest opwindende evenementen van het jaar: Salon Look Madrid 2024. Dit evenement vindt plaats van 18 tot 20 oktober 2024 in IFEMA MADRID, Spanje. Georganiseerd door IFEMA MADRID, zal dit prestigieuze evenement meer dan 50.000 professionals van over de hele wereld samenbrengen.

Met meer dan 500 exposanten uit 15 verschillende landen en bijna 1.000 merken, is Salon Look Madrid een belangrijk zakelijk platform voor internationale beautyprofessionals, influencers en liefhebbers. Hier kunnen ze de nieuwste trends, innovaties en technieken in de beauty-industrie ontdekken. “Bezoekers krijgen de kans om uitgebreid te netwerken, nieuwe zakelijke relaties op te bouwen en bestaande te versterken, kennis te delen en de zichtbaarheid en impact van hun merk te vergroten,” zegt Ton Willemse, directeur van het IFEMA MADRID-kantoor voor de Benelux.

Salon Look Madrid 2024 biedt drie gespecialiseerde gebieden: Esthetiek en Esthetische Geneeskunde, Kappers en Barbieren, en Nagels en Make-up. In samenwerking met STANPA en IPEX organiseert Salon Look Madrid 2024 een Internationaal Kopersprogramma, dat de mogelijkheden voor exposanten vergroot door hen in contact te brengen met kopers van over de hele wereld.

De registratie voor exposanten en bezoekers is nu open. Wil je je registreren of meer informatie kijk op: ifema.es/en/salonlook

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Yan You | Get that glow kuur
Salon Look Madrid 2024 | 18 tot 20 oktober 2024

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord