HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Artikelen exclusief voor abonnees

Beauty-Pro.nl, de website voor de complete beautybranche, gaat vanaf nu exclusieve artikelen plaatsen voor haar abonnees. Het gaat momenteel voornamelijk om onder andere expertcolumns, vakartikelen en speciale acties voor abonnees van vakmagazine De Beauty Professional.

Misschien ben je het al tegengekomen? Dat je moest inloggen om het complete artikel te lezen? Als jij abonnee bent, dan kun je inloggen met jouw mailadres en wachtwoord. Voor ANBOS-leden is het wachtwoord het lidmaatschapsnummer. We doen dit niet voor elk artikel, maar wel voor de artikelen waarvan wij vinden dat deze voor de professionals zijn die de waarde inzien van het hebben van een vakmagazine en aanverwant kennis- en inspiratieplatform.

Kortom, als abonnee van een van de vakmagazines heb je dus nog meer profijt van jouw abonnement! Nog meer vakinformatie, nog meer inspiratie en speciale acties alleen voor abonnees. Omdat het nu gaat om voornamelijk artikelen in de Huid sectie: je hebt al een online abonnement op De Beauty Professional voor maar 39 euro ex. BTW per jaar! Je kunt dan 12x per jaar het magazine online lezen en nu dus ook exclusieve artikelen. Binnenkort komen daar nog meer voordelen bij! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen het magazine fysiek te ontvangen. Dit is maar 79 euro ex. BTW en dan krijg je er nog een gratis een gaaf cadeau bij ook!

Heb jij nog geen abonnement? Sluit die dan vandaag nog af en profiteer van alle voordelen en nog meer vakinformatie: https://beauty-pro.nl/abonneren/

Ben jij abonnee, maar lukt het jou niet om in te loggen? Stuur dan een mailtje naar administratie@businesscontentmedia.nl.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Cosmeticaclaims: misleidende marketingtrucs?
Artikelen exclusief voor abonnees