HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Sammy Gharieni ontvangt ‘A Life of Beauty’ Award op BEAUTY DÜSSELDORF 2022

Pionierende visionair met de moed om risico’s te nemen: Sammy Gharieni, CEO en oprichter van de Gharieni Group, zal in 2022 de “A Life of Beauty” Award in ontvangst nemen. Sammy Gharieni staat bekend als een baanbrekende visionair die met innovatieve behandelbedden een revolutie in de spa- en wellnesssector teweegbracht. In 2022 viert Gharieni zijn 30-jarig bestaan. Met 30 jaar ervaring is de Gharieni Groep een van de toonaangevende internationale fabrikanten van hoogwaardige spa tafels, behandelbedden en apparaten voor de gebieden spa, wellness, esthetiek, medisch en podotherapie. De naam “Gharieni” is synoniem voor een merk dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat wereldwijd actief is met verschillende dochterondernemingen.

Met de prijs ‘A Life of Beauty’, die in het kader van BEAUTY DÜSSELDORF wordt uitgereikt, eert Messe Düsseldorf persoonlijkheden met bijzondere verdiensten in de professionele cosmetica, die als drijvende krachten in de branche worden beschouwd. De prijsuitreiking vindt plaats in het Meeting Point in hal 10, op vrijdag 4 maart 2022 om 12.30 uur.

Gepassioneerd visionair
Sammy Gharieni werd in Tunis geboren uit een Tunesische vader en een Belgische moeder. In 1981 ging hij met een beurs naar de universiteit van Duisburg, waar hij zijn studie afsloot met een diploma elektrotechniek. De eerste mijlpaal in zijn carrière volgde in 1992 toen hij de handelsonderneming ‘Electro-Medical Gharieni’ oprichtte, die bedden ontwierp voor medische behandeling, dialyse en plastische chirurgie. In 2005 zag Sammy Gharieni een enorm potentieel in de spa- en wellness sector en deed hij een trendsettende intrede op nieuwe markten met kwaliteitsgecontroleerde, innovatieve hightech wellness- en behandelbedden. Met hun meervoudige functionaliteiten, eersteklas materialen, exclusief design en vooral de gepersonaliseerde keuze van extra’s, bekledingen en kleuren, tilde Gharieni bedden naar een hoger niveau. “Ik word gedreven door passie en ik hou absoluut van wat ik doe – en dat bepaalt aan het einde van de dag voor welke weg je kiest”, beschrijft Sammy Gharieni zijn dagelijkse motivatie.

Professioneel concept en wereldwijd succes
De Gharieni Groep is inmiddels een wereldspeler en hun producten met het kwaliteitslabel “Made in Germany” worden in meer dan 120 landen over de hele wereld verkocht. Het portfolio omvat niet alleen wellnessbedden, cosmetische en podotherapeutische bedden, maar ook meubilair en cosmetische en medische apparatuur en verbruiksartikelen voor studio’s en praktijken. Wellnessconcepten met complete behandelingsroutines, bijpassende accessoires en trainingen op de apparatuur ronden het assortiment af.

Natuurlijk moest de Gharieni Groep ook de uitdagingen van de Covid 19 pandemie overwinnen. “Ondanks de aanvankelijke ongerustheid en onzekerheid als gevolg van de Covid 19-pandemie, hebben we de afgelopen twee jaar goed kunnen doorstaan. We hebben de weg naar de toekomst geëffend met nieuwe touchless behandelingstechnologieën.”

Actief netwerken op nationaal en internationaal niveau scoort zeer hoog. Al in een heel vroeg stadium zag het Gharieni-Team ook de noodzaak om bij de ontwikkeling van nieuwe producten verder te kijken dan de eigen achtertuin. De eigen ontwikkelingsafdeling werkt dan ook voortdurend samen met specialisten uit de meest uiteenlopende vakgebieden en sectoren van de industrie. “De principes van succesvolle bedrijven zijn innovatie, investering in onderzoek en multidisciplinaire samenwerking. Een wereldwijd netwerk is daarbij onontbeerlijk”, aldus Sammy Gharieni.

2022
Gharieni Group is voor het 4e jaar op rij de ‘Official Spa and Wellness Manufacturer’ van de Forbes Travel Guide. Het onafhankelijke beoordelingssysteem voor luxe hotels, restaurants en spa’s heeft Gharieni de felbegeerde prijs toegekend voor het vertegenwoordigen van de beste producten en diensten in de spa en wellness sector.

BEAUTY DÜSSELDORF 2022 loopt van vrijdag tot en met zondag, van 4 tot en met 6 maart, en is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Alle bezoekers moeten zich als vakbezoeker accrediteren voordat zij hun toegangskaarten kopen. Bezoekers kunnen zich vooraf registreren op www.beauty-duesseldorf.com.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

Posted on

De nieuwe (02 | 2024) editie van De Beauty Professional is in ...

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Posted on

Myrthe Feijen is een 36-jarige schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van Blush ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Posted on

We zijn verheugd om onze nieuwe columnist van ons vakblad aan te ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Startende ondernemers: 3 tips om je belastingen vanaf het begin de baas te zijn
Sammy Gharieni ontvangt ‘A Life of Beauty’ Award op BEAUTY DÜSSELDORF 2022