HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Days verplaatst naar 4, 5 en 6 september 2021

Voor de komende maanden blijft er qua beurzen geschoven worden. Eerder verplaatste opnieuw Cosmoprof Bologna het event naar september. Nu volgt ook Beauty Days. Het vakevent Beauty Days, dat gepland stond op 29, 30 en 31 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem, wordt verplaatst naar 4, 5 en 6 september 2021. Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten en partners besloten. De meest recente ontwikkelingen zoals de covid-19 varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk en op middellange termijn hoogst onzeker. “Daarom is gezamenlijk besloten om het vakevent door te schuiven naar september 2021”, laat Sterre Daans namens de organisatie weten.

De verplaatsing van Beauty Days naar begin september is in samenspraak met alle betrokken partijen besloten. Daans: “Wij vinden het enorm belangrijk om te luisteren naar hun wensen en behoeften. Daarom hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van het doorgaan van Beauty Days op de huidige datum of een verplaatsing naar september 2021. Hieruit bleek dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar 4, 5 en 6 september. In goed overleg is daarom besloten het vakevent voor de beautybranche te verplaatsen.”

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, ontstaat er voor onze exposanten, partners en bezoekers duidelijkheid. “Ook al is het besluit een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, omdat het event in 2020 ook al verplaatst werd door het coronavirus. De laatste editie vond alweer ruim een jaar geleden plaats. Maar de verplaatsing naar september is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij gaan er dan ook alles aan doen om er in september een fantastische event van te maken. We hadden voor 2020 en 2021 al meerdere nieuwe concepten klaarstaan. Daar gaan we uiteraard mee door. Het belooft in alle opzichten een onvergetelijke editie te worden. Ook vindt Beauty Days deels gelijktijdig plaats met The Hair X-perience, het enige complete kappersevent in Nederland. Dit event is op 5 en 6 september, eveneens in Gorinchem”, aldus Daans.

De volgende editie van Beauty Days is op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.beauty-days.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Belangrijke doorbraak voor schoonheidsspecialisten: BTW-vrijstelling voor specialistische behandelingen goedgekeurd

Posted on

Na een periode van intensief overleg met de Belastingdienst heeft Nathalia van ...

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Dr. Spiller kiest voor Beauty2People

Posted on

De vraag naar huidverbeterende cosmetica die de natuur respecteert, groeit gestaag. In ...

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Hét evenement om niet te missen! Huydcongres 2024 – 16 maart 2024

Posted on

Op 16 maart staat het HUYD Congres weer voor de deur, met ...

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Lezersactie BEAUTY DÜSSELDORF

Posted on

Van 22 tot en met 24 maart 2024 vindt BEAUTY DÜSSELDORF plaats, ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Wat weet jij over cosmetica claims?
Beauty Days verplaatst naar 4, 5 en 6 september 2021