HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Christel Lammers van Be. Beauty

Mijn naam is Christel Lammers en eigenaresse van Be. Beauty, praktijk voor huidverbetering.
In 2007 ben ik, na het behalen van het vakdiploma, gestart met een salon aan huis. Inmiddels al een paar jaar gevestigd in een pand in het centrum van Aalten. Een plek met meer ruimte en meer mogelijkheden. Naast het runnen van mijn eigen salon ben ik 2 dagen in de week ook werkzaam als trainster van het prachtige huidverbeteringsmerk Medik8 en volg ik met regelmaat zelf ook trainingen waardoor ik altijd op de hoogte ben van alle nieuwe ontwikkelingen op de markt.

Ik ben van mening dat met de juiste behandelingen en producten voor thuisgebruik er prachtige resultaten kunnen worden behaald en daardoor iedereen een mooie huid kan hebben. Vaak zie je in de praktijk, zeker bij huidproblemen, denk bijvoorbeeld aan huidveroudering, acne, pigmentatieproblemen maar ook bij rosacea of couperose dat er vaak gegrepen wordt naar goedkopere oplossingen en producten. Veel producten gebruiken veelal onstabiele formules, hebben hoge Ph- waardes en bevatten irriterende ingrediënten zoals parfum. Huidproblemen worden door al deze factoren vaak alleen maar erger in plaats van dat je verbetering ziet.
Parfums (daar zit een luchtje aan) horen naar mijn mening niet in een huidverbeteringsproducten. De huid barrière raakt verstoord en ernstig uit balans wat resulteert in vochtverlies maar ook ziekteverwekkers zien kans om de huid binnen te dringen. Stel je een bakstenen muur voor waar gaten in zitten. Belangrijk is om deze gaten te dichten. En zo werkt het ook met onze huid. De huid barrière is ons schild en geeft bescherming. Uiterst belangrijk dus om deze intact te houden. In mijn salon heb ik vol overtuiging voor het innovatieve huidverbeteringsmerk Medik8 gekozen. Dit merk werkt oplossingsgericht op vele huidproblemen, is wetenschappelijk onderbouwd. Medik8 maakt alleen gebruik van krachtige formuleringen in combinatie met de juiste Ph- waardes en de producten bevatten geen irriterende ingrediënten. Daarnaast spelen duurzaamheid, milieu en dierenwelzijn een grote rol.

CSA is de filosofie en Holy grail binnen Medik8. Vitamine C en Sunscreen overdag en vitamine A in de nacht. Gemakkelijk, effectief, wetenschap. Door deze simpele stappen op te nemen in je skincare routine kun je huidveroudering met maar liefst 10 jaar uitstellen en worden ook veel andere huidproblemen aangepakt en belangrijker nog voorkomen.

Heb je een hardnekkig huidprobleem en wil je graag op korte termijn snel zichtbaar resultaat zien, dan is een Peel een prachtige oplossing. Klanten zitten tegenwoordig niet meer te wachten op een pittige vervelling of overmatig erytheem maar willen de volgende dag gewoon naar het werk of de dagelijkse dingen kunnen doen. Medik8 peels zijn ontworpen om snel zichtbaar resultaat te geven maar met minimale down-town.
Deze peels bevatten namelijk een uniek time- release systeem. Dit zorgt voor een constante afgifte van zuren waardoor de huid niet overweldigd raakt en het voor de klant een stuk aangenamer is om een peelbehandeling te ondergaan.

Met welk problemen komen de klanten bij jou?
Gemiddelde wens van de klant is om ons te richten op huidveroudering en rimpeltjes en fijne lijntjes snel en doelgericht aan te pakken.

Wat raad je ze aan en waarom?
Ik kies dan meestal om een Rewind Peel van Medik8 in te zetten. Deze peeling bevat een effectieve cocktail aan zuren die zich perfect lenen om huidveroudering effectief aan te pakken en de huidtextuur zichtbaar te verfijnen in een zeer korte tijd.

Na hoeveel behandelingen haal je een goed resultaat en na hoeveel tijd?
Een goed resultaat wordt behaald na slechts 1 behandeling. Je ziet dat de huid een stuk gladder is en rimpels en lijntjes zichtbaar zijn verminderd. Maar het beste resultaat behaal je door dit in kuurverband te doen.

Hoe gaan jij en je klant dit resultaat behouden?
De resultaten worden vastgehouden door de CSA-behandelingsfilosofie thuis te blijven gebruiken. Vitamine C en sunscreen overdag en vitamine A voor de nacht. De dames komen ook regelmatig langs voor een verdere huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Zichtbaar resultaat boeken en behouden, daar worden zowel mijn klanten als ikzelf blij van

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Hoeveel personal branding foto’s zijn nodig om online zichtbaar te zijn?
Show your best results by Christel Lammers van Be. Beauty

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord