HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Karin van der Zanden – Salon Skincare

Karin van der Zanden is eigenaresse van Salon Skincare in het – zoals ze zelf zegt – ‘mooie en kleine ;)’ dorpje Boerdonk in Noord-Brabant. Salon Skincare bestaat momenteel 8 jaar en Karin heeft mooie plannen. “Op dit moment is er een nieuwe salon in aanbouw en ondergaat mijn salon een ware metamorfose!”, vertelt ze trots. Op haar Instagram kwamen wij een geweldig resultaat tegen en we vroegen haar of zij dit geweldige anti-aging resultaat met ons wilde delen. Lees snel verder!

Karin startte haar salon 8 jaar geleden met basis huidbehandelingen, maar dit is ondertussen uitgegroeid naar een salon waar huidverbetering op nummer 1 staat. “Behandelingen met fruitzuren, bindweefselmassages en microneedling behoren tot mijn favoriet. Deze behandelingen combineer ik altijd met ontspanning. Want zonder ontspanning geen huidverbetering. Ik zorg altijd dat iedereen met een heerlijk gevoel de salon uitgaat! En dit jaar gaan er nog meer huidverbeterende behandelingen bij komen. Je blijft leren in dit mooie vak en er komen altijd weer mooie, nieuwe dingen op je pad!” Het resultaat van de klant in dit artikel is behaald met de Botuline Shock Therapy behandeling van Cenzaa.

Met welk probleem kwam de klant bij jou? “Deze mevrouw zag op mijn Instagram een foto voorbij komen van een voor en na foto van de Botuline Shock Therapy behandeling van Cenzaa van een andere klant.
Ze zag het mooie resultaat en wilde dit graag zelf ook proberen. Lijntjes en rimpeltjes zijn duidelijk minder, de huid is strakker, voller en egaler. Een ‘natuurlijke’ mini facelift voor de huid! Dat wilde deze mevrouw zelf ook!

Wat heb je haar aangeraden en waarom?
“Ik heb haar aangeraden om de Botuline Shock Therapy behandeling van Cenzaa te ondergaan. Dit is een behandeling met fruitzuren, een intensieve bindweefselmassage en een Botuline vliesmasker. Echt een ultieme anti-aging behandeling met geweldige resultaten.” Na hoeveel behandelingen behaalde je dit resultaat? “Dit prachtige resultaat is al behaald na 1 behandeling. De klant was meer dan tevreden!” Hoe gaan jij en de klant dit resultaat behouden? “Het beste resultaat is altijd de behandelingen in de salon in combinatie met het gebruik van de producten thuis. Huidverbetering begint bij jezelf! Iedere ochtend en avond een goede skincare routine is een must. Dit is ook altijd mijn advies aan de klanten!”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Goede voornemens waar nooit wat van komt? Benader het anders!
Show your best results by Karin van der Zanden – Salon Skincare

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord