HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Cosmedix Revolution: Een Weekend vol Educatie, Verbinding en Groei in Dalfsen!

In een prachtige ambiance in hotel Mooirivier in Dalfsen organiseerde Department of Cosmetics, de leverancier van Cosmedix, op 10 en 11 september een buitengewoon evenement dat gewijd was aan Educatie, Connectie en Groei.

Internationaal bekende Cosmedix-trainster Amanda LaMoure trapte de training af met een onthulling van niet minder dan drie baanbrekende nieuwe producten.

Body Clean, een douchegel die intensief de huid hydrateert, voedt én exfolieert met een cocktail van onder andere Niacinamide, Xylitol en L-Melkzuur. Body Clean is het perfecte product voor onder de douche en zal zelfs keratosis pilaris verminderen.

Het volgende nieuwe product is ‘Skin Brightening Peel’, een professionele peeling die moeiteloos Hydroxypinacolone Retinoate (Retinol), de nieuwste vorm van vitamine C en Salicylzuur combineert. Deze peeling biedt een veelzijdige oplossing voor een scala aan huidproblemen, waaronder hyperpigmentatie, tekenen van veroudering, zonneschade, littekens, een vette huid en acne. Tijdens het evenement werd niet alleen de theorie achter deze peeling behandeld, maar werden ook live demonstraties gegeven om de effectiviteit te illustreren.

Het derde pronkstuk dat werd onthuld tijdens een ontspannen borrel en barbecue was ‘Prep & Reset’. Deze handige peelingpad voor thuisbehandeling, doordrenkt met L-Melkzuur, Kojinezuur en zuiverend Fytinezuur, biedt de mogelijkheid om zowel milde als intensievere exfoliatie toe te passen. Draai de pad om voor een grovere textuur en een extra polijstende boost. Bovendien versterkt Niacinamide de huidbarrière, terwijl gefermenteerde melkzuurbacteriën het microbioom extra ondersteunen.

De deelnemers van het evenement straalden al tijdens het ontbijt, omdat ze de kans hadden om de producten uitgebreid in hun hotelkamers te testen.

De tweede dag stond in het teken van groei, met Wouter Kleinsman als coach. Uniek, aangezien hij niet meer voor groepen coaching organiseert, echter voor Cosmedix maakte hij een uitzondering. Thema’s die centraal stonden waren de zoektocht naar je eigen persoonlijke groei en wie jij zélf bent, dus ook als collega, baas, of schoonheidsspecialist voor jouw klant. Een onderwerp wat veel stof geeft om over na te denken en waar de Cosmedix collega’s over van gedachten wisselde, waar ruim de gelegenheid voor was tijdens de lunch op het zonovergoten terras.

Twee dagen die perfect weergeven waar Department of Cosmetics van merkte dat er behoefte aan was: tijd om weer met elkaar in contact te komen, collega’s te ontmoeten, te leren, maar bovenal te genieten en groeien.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Hoe jouw website je omzet kost en hoe je dit kunt voorkomen
Cosmedix Revolution: Een Weekend vol Educatie, Verbinding en Groei in Dalfsen!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord