HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by SHAR Skincare & Beauty

Deze week delen wij een geweldig resultaat van Shar Skincare & Beauty. Eigenaresse Shar is 44 jaar oud, van Iraanse afkomst en ze woont sinds haar twaalfde in Nederland. Inmiddels zit ze 9 jaar in het vak en heeft ze al heel wat klanten van hun huidproblemen afgeholpen. De klant van het resultaat dat ze instuurde had last van pigmentatie, ontstaan door hormonale schommelingen. En de disbalans in de huid zorgde uiteindelijk voor een pigmentvlek. Shar: “Ze kreeg dit ruim 3 jaar geleden en heeft meerdere behandelingen gehad, ook elders in het land. IPL, VLpeel tegen de pigmentvlekken, dermabrasie en fruitzuurbehandelingen.” Wat deed Shar om dit resultaat te behalen en te behouden? Lees snel verder!

De klant had dus al heel veel geprobeerd. Ze benaderde Shar half april 2021 voor de onrust in de huid, de pigmentatie en voor het epileren met draad, ook een van de specialiteiten van Shar. Voor welke behandelingen en producten koos Shar en waarom? “De laatste behandeling van de klant was de VIpeel precision plus. Ik heb dat ook gelijk in de salon toegepast. Dit is een chemische en diepe peeling. Daarna heb ik een kuurbehandeling ingezet van 6 keer microneedling met de Elt collageenlamp, om de pigmentatie aan te pakken. In de tussentijd heb ik de haartjes met de draad bijgehouden. Daarna heb ik 1 behandeling toegepast van Biopeeling Floret met aansluitend de collageenlamp. Biopeeling vernieuwt de huid in 7 dagen. Door af te wisselen met deze behandelingen heb ik op verschillende huidlagen gewerkt.”

Thuisproducten
En wat heeft de klant thuis gedaan om de behandelingen te ondersteunen? “De thuisproducten zijn met name van Synergie. Vit A en B voor de nacht en pure C cristallen met Enlighten Serum tegen pigmentatie voor de dag. Daarnaast UberZInc als dagcrème, een zonnecrème en voor de nacht een antiaging crème: de Reclaim. Voor de reiniging en tonic heb ik gekozen voor Neoderma met Vit B, C en probiotica. De klant scrubt zelf de huid regelmatig (Mediscrub Synergie) en verwent de huid ook met een masker (Masquerase = een overnightmasker voor de glow en antiaging). Deze producten zijn ook van Synergie. Ook adviseerde ik nog een dieptereiniger die na een scrub ingezet kan worden. Deze is van Sothys: Desquacreme Forte. Een oogcrème kan niet ontbreken en die is ook van Neoderma.

Van binnenuit
Natuurlijk heb ik van binnenuit aan de huid gewerkt. Om de lever te ontgiften heb ik Skinclear van LavieSage ingezet. En voor de glow: Skinboost & Lift om de huid een boost te geven op alle huidlagen. Beiden kunnen tijdelijk ingezet worden. Mits het goed bevalt, gaat ze er langer mee door.”

Aantal behandelingen
Na hoeveel behandelingen behaalde Shar dit resultaat en na hoeveel tijd? “We hebben dus in totaal 8 behandelingen in een kort tijdstek ingezet en het resultaat op de foto is het resultaat na exact 5 maanden.” Hoe reageerde de klant zelf? “Ik heb een voor- en nafoto van haar gemaakt en naar haar verstuurd. Dit was letterlijk haar reactie: ‘Wat ben ik blij dat ik na heeeeeeel lang zoeken iemand heb gevonden die mij begrijpt en mij weer mooi laat voelen. Ik kijk nu graag in de spiegel, iets wat ik jaren niet heb gedaan. Ook super blij met en tevreden met al jouw producten. Top resultaat. Ik kan je niet genoeg bedanken!’ Mijn eigen reactie: Dankbaar!!!”

Resultaat behouden
Hoe gaan Shar en de klant dit resultaat behouden? “We gaan dit zeker onderhouden. Ik ga nog even door met de biopeeling en collageenlamp en zal het blijven afwisselen met de needling.”

Meer over Shar
In de intro heb je al iets meer over Shar kunnen lezen. Ze zit inmiddels 9 jaar in het vak en is gespecialiseerd in threading, (epileren met de draad), antiaging, acne en pigmentatie. Ze hield meteen van het vak. Voorheen deed ze totaal iets anders. Waarom de switch naar het beautyvak? “Ik heb in een heel andere richting gestudeerd (Leisure management) voordat ik schoonheidsspecialiste werd. Ik vond het prachtig om mensen mooi te maken en daarom heb ik er uiteindelijk voor gekozen om parfumerie en visagie te gaan doen vanaf 2006. Uiteindelijk heb ik er na verschillende banen voor gekozen om de opleiding schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Ik ben gelijk met mijn eigen praktijk begonnen. Vanaf dag 1 ben ik van dit vak gaan houden, om mensen bewust te maken om goed voor zichzelf te zorgen. Om de beste versie van zichzelf te zijn en van zichzelf te gaan houden. Ik verwen ze en help ze hier bewust van te worden. Ik heb dit proces moeten leren en voor mij geldt: Eén dag niet verzorgd, is een dag niet geleefd. Het behalen van resultaten, maar ook de reacties van mijn klanten doen me ontzettend goed. Dan is mijn missie geslaagd. Dat iemand weer kan genieten doordat diegene lekker in haar vel zit en straalt.”

Wil jij ook een resultaat delen waar je trots op bent? Mail dan naar info@beauty-pro.nl!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Posted on

Ontvang nu een exclusieve vroegboekkorting op de tickets voor de voorjaarsbeurs, georganiseerd ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Eigenaar van Sooner Events, Anouk Schwieters, ziet uit naar deze 11 editie ...

Wat is nu écht het verschil tussen Shellac en Gellak?

Wat is nu écht het verschil tussen Shellac en Gellak?

Posted on

Steeds meer salons voeren de behandelingen Shellac en Gellak. Vaak zit er ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Herfst creaties 2021 by Brenda Fidder Walraven
Show your best results by SHAR Skincare & Beauty