HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best Results by Laura van der Hooft – Laurora’s

Laura van der Hooft van Laurora’s is huidtherapeut en krijgt veel klanten met onder andere acne problemen in haar praktijk. Zo ook deze client. “De acne heeft deze dame vroeger tijdens haar jeugd jarenlang gehad. Met diverse cosmetica en huidbehandelingen heeft zij dit proberen te verminderen. Helaas was het resultaat niet het resultaat dat ze graag had gewild. Ze kwam bij mij met de vraag of ik haar littekens die ontstaan zijn na haar acne kon verminderen. Daarnaast wilde ze graag ook de tekenen van huidveroudering verminderen, omdat dit door de combinatie met de acne littekens ook steeds zichtbaarder werd.”

“Het allerleukste aan mijn vak is vooral het helpen van mijn cliënten met hun huidproblemen. Omdat ik huidtherapeut ben krijg ik ook veel cliënten met acne problemen en niets is mooier dan dit onder controle te krijgen en het zelfvertrouwen bij deze groep terug zien groeien.” Laura stuurde ons een geweldig resultaat op en vertelt hieronder hoe ze dit resultaat heeft bereikt.

Wat heb je haar aangeraden en waarom? (Welk merk, welke behandeling, welke thuisproducten, een kuur?)
“Na een zeer uitgebreid intakegesprek en huidmeting had ik een duidelijk beeld van haar huid. Zij is gestart met de huidtherapeutische producten van Chris Farrell om de huid te voorzien van de juiste werkstoffen en het zelfherstellende vermogen van de huid weer te activeren. Wanneer dit plat ligt, wat vaak het geval is als cliënten langdurig siliconen en minerale oliën hebben gebruikt, voert de huid haar functies niet goed meer uit. Het gevolg is dan juist een versnelling van het huidverouderingsproces.

Nadat deze basis was gelegd en de huid zuiver was en optimaal functioneerde, konden we starten met een medisch needling traject. Ook de needling behandelingen gaan bij Laurora’s wat anders in zijn werk. Na het needelen is het opname vermogen van de huid enorm verhoogd. Hier maken we dan ook optimaal gebruik van door de huid na te behandelen met de juiste werkstoffen. Daarnaast willen we de reactie die ontstaat door het needelen zo snel mogelijk afremmen. Dit doen we altijd met een fotobiostimulatieÒ sessie na het needelen. Dit verbetert de communicatie tussen de cellen en kalmeert de huid enorm. Het is dus een echte 1 + 1 = 3 behandeling.

De needling behandelingen pakken meerdere problemen in één aan omdat je de huid stimuleert om zelf nieuw collageen aan te maken. Daarbij is dit een behandeling waarbij de huid verder geheel intact blijft en dus niet wordt beschadigd. Omdat deze dame ook graag meerdere problemen wilde aanpakken was dit voor haar de meest effectieve behandeling.”

Na hoeveel behandelingen haalde je dit resultaat en na hoeveel tijd? En wat was de reactie van de klant?
“Dit is het resultaat na 4 behandelingen waarvan we elke 4 weken één behandeling hebben uitgevoerd. Deze dame, maar ik zelf ook, was super blij met dit resultaat en tegelijkertijd ook heel verbaasd dat dit kon. Het is bekend van needling dat het nog doorwerkt dus het zal nog beter worden als we de tijd zijn werk laten doen.”

Hoe gaan jij en de klant dit resultaat behouden?
“Dit resultaat kan zij behouden door thuis zorgvuldig de producten van Chris Farrell te blijven gebruiken zodat de huid in optimale conditie blijft. De producten van Chris Farrell hebben namelijk de eigenschap om het zelfherstellend vermogen van de huid te stimuleren waardoor de processen in de huid zo optimaal mogelijk blijven verlopen. Daarbij kan zij altijd volgend jaar een nieuwe kuur of misschien wel een kortere kuur doen om dit te blijven onderhouden. Dit is echter geheel afhankelijk van wat de cliënt wil en wanneer zij het ook nodig vindt om weer even een opfriskuur te doen.”

Over Laura en Laurora’s
Laurora’s bestaat sinds 2016 en is gevestigd in Santpoort-Noord. Ik zelf ben Allround Schoonheidsspecialiste en sinds 2019 Huidtherapeut. De combinatie schoonheid en huidtherapie combineer ik dan ook nu in mijn eigen praktijk. Laurora’s richt zich echt op huidverbetering en werkt volgens een uniek concept dat altijd start met een uitgebreid intakegesprek en een huidmeting met analyse apparatuur. Vanuit die basis wordt er per cliënt een uniek behandelplan op maat gemaakt waarbij we inzetten wat nodig is. De ervaring in mijn praktijk is dan ook dat veel cliënten vaak al van alles geprobeerd hebben en met hun handen in het haar zitten. De behoefte aan een uitgebreide intake en huidmeting om zo alles in rust uit te kunnen leggen en vragen te beantwoorden is dan ook groot. Hier ligt dan ook heel bewust de basis van mijn concept. Iedere huid is uniek en voor iedereen is er dan ook een ander behandelplan.

Ik heb bij A Fortio diverse specialisaties gevolgd, waaronder de medische needling. Medische needling is niet zomaar een behandeling en om tot de beste resultaten te komen heb je echt een samenwerking nodig van de juiste apparatuur, producten en kennis. A Fortio biedt dit aan in één opleiding waardoor je echt een needle expert wordt en tot in detail weet waar je mee bezig bent. Dit resultaat is daar een mooi voorbeeld van.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Bianca
  1 november, 2021

  Wat een ontzettend duidelijk en mooi artikel! En een prachtig resultaat.

  • Laura
   2 november, 2021

   Bedankt Bianca 🙂

Vorige
Marketingtips voor de feestdagen door Amerikaanse experts
Show your best Results by Laura van der Hooft – Laurora’s

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord