HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Jij maakt 2022 tot een succes, wij houden jou up-to-date en geïnspireerd. Happy New Year!

Het einde van het jaar is aangebroken. De kerstdagen waren opnieuw niet zoals gehoopt en wat hadden we dit jaar graag anders afgesloten. Maar we kunnen daarover blijven doorgaan, het helpt ons niet. Het enige dat we kunnen doen, hoe moeilijk soms ook, is positief blijven en vooral ook blijven ondernemen. Is het niet ‘in’ je salon, dan is het ‘aan’ je salon. En niet vergeten: ook aan jezelf blijven denken! Het doel voor 2022: jij maakt het nieuwe jaar tot een succes. En wij houden jou up-to-date en geïnspireerd!

Als je terugkijkt op dit jaar, denk dan eens aan de momenten die jou trots en blij hebben gemaakt, zowel zakelijk als privé. Hoe was 2021? Wat heb je allemaal geleerd? Wat heeft 2021 jou gebracht? Waar kun je in 2022 verder op borduren? Wat wil/kun je veranderen, verbeteren? Of wat laat je juist precies zoals het was? Kijk in ieder geval verder dan alleen corona.

Als ik terugkijkt op 2021 – zakelijk – dan ben ik trots op de mooie magazines die we weer hebben gemaakt en op de vernieuwde website die we gelanceerd hebben. Ik zie ook wat we daar nog aan kunnen en moeten verbeteren. En daar gaan we in 2022 mee aan de slag. Dat geldt ook voor het magazine. Ook daar hebben we nieuwe ideeen voor.

Nog een mijlpaal voor ons in 2021 was het eerste ZOOM event dat wij samen met Tom Sebastian hebben georganiseerd. Wat was het een geslaagde en leerzame dag! En zoals jullie hebben gezien, zijn we voor het nieuwe jaar druk bezig met een nieuw en nog veel groter online event: de week van de beautyprofessional. Kortom, zakelijk genoeg mooie dingen waar ik trots op ben, waar we op voortborduren en wat we nog kunnen verbeteren.

En als we het hebben over verbeteren, dan heb ik natuurlijk ook jullie nodig. We werken met hart en ziel aan onze producten en dat doen we voor jullie. Volgende week versturen we (en vind je op de website) een enquête. Ons team zou het echt heel fijn vinden als jullie de moeite willen nemen om die enquête in te vullen. Zo weten wij precies wat jullie willen en kunnen we daar op inspelen!

Dat was zakelijk, maar ook privé heb ik genoeg leuke momenten om op terug te kijken. Ik heb een heerlijke vakantie gehad met mijn gezin en familie. Daarnaast heb ik mijn zoon zien (op)groeien. Voor de vakantie was hij nog vaak onzeker, maar inmiddels gaat hij vol zelfvertrouwen door het leven. Echt een mannetje met een eigen wil en mening. Heerlijk om te zien! En ik heb dit jaar een iets betere werk-privé balans gevonden. Het is nog niet wat het zou moeten zijn, maar ik ben op de goede weg. Voor 2022 is mijn doel om mijn werk-privé balans nog meer te verbeteren.

Wat 2022 ons verder gaat brengen? Geen idee. Een glazen bol hebben we helaas nooit gehad en door corona is het allemaal nog onzekerder. Maar een ding verandert nooit en dat is jullie drive om het beste eruit te halen wat erin zit. Ik heb het vorig jaar gezegd, dit jaar nog en laatst in mijn voorwoord in het magazine: Respect hoe jullie met de steeds weer veranderende situatie omgaan, hoe jullie schakelen binnen jullie bedrijf en hoe flexibel en creatief jullie zijn. Ga in 2022 vooral zo door! Zoals de kop van deze blog: Jij maakt van 2022 een groot succes en wij houden jullie up-to-date en geïnspireerd! Wij beloven dat, jullie ook?

Voor nu wens ik iedereen een heel fijne jaarwisseling, een gezond, gelukkig en succesvol 2022. Maak er wat moois van, wat er ook gebeurt! Tot volgend jaar!

Liefs, moniek

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

Posted on

Schildklierhormonen hebben invloed op je huid. Meestal merk je dit pas wanneer ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Souhayla’s impact met House of Bratz

Souhayla’s impact met House of Bratz

Posted on

Ongekende groei van esthetische kliniek voor injectables en skincare November 2023 – House ...

Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Posted on

Leren is investeren en voor de beste opleidingen ben je bij U-Consultancy ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Top 20 (deel 2) best gelezen artikelen – categorie huid – laatste half jaar 2021
Jij maakt 2022 tot een succes, wij houden jou up-to-date en geïnspireerd. Happy New Year!