HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Skincare 2 you met SUPERBOOST


De salon Skin 2 you uit Andelst bestaat inmiddels 14 jaar en is opgericht door Monique Winnemuller. 9 Jaar geleden kwam Manon Winnemuller erbij. Manon vertelt: “Wij zijn begonnen in een garage/pand aan
huis en zijn 3 jaar geleden verhuist naar een prachtig bedrijfspand met drie ruimtes. Monique is naast schoonheidsspecialiste ook gespecialiseerd in permanente make-up. Ik ben sinds vorig jaar de opleiding aan het volgen tot orthomoleculair therapeut. Schoonheid gaat veel verder dan alleen aan de buitenkant te werken. Ik ben ook van mening dat dit de toekomst gaat worden voor schoonheidsspecialistes. De buitenkant is de spiegel van wat er zich aan de binnenkant afspeelt.” Het resultaat wat wij zagen via Instagram wilden wij heel graag met jullie delen, want wat een verschil heeft deze behandeling gemaakt zeg! Lees snel verder!

HET RESULTAAT

“De klant waar wij dit resultaat mee bereikt hebben, is al een aantal jaar bezig om haar huid zichtbaar te verbeteren. Met de reinigende behandelingen en producten hebben we het al heel ver onder controle kunnen krijgen. Thuisgebruik van onze producten die wij haar hebben geadviseerd en iedere 6 weken de acne-behandeling.”

“Wij werken sinds kort met de SUPERBOOST van Anubis Care, en ik heb deze klant de foto’s laten zien die collega’s al hadden behaald met acne en zij twijfelde geen seconde en wilde er dol graag voor gaan. We hebben in 1 maand tijd 2 keer de SUPERBOOST ingezet en thuis heeft zij de ondersteuning van producten gebaseerd op vitamine c, hyaluronzuur en glycolzuur. We hebben voor en na foto’s gemaakt, en bij het zien van de na foto’s geloofde ze niet dat de voor foto’s van twee maanden geleden waren. Ze stond verbaasd hoe snel het mooie resultaat al weer gewoon was geworden.”

“We gaan per behandeling (1 x per 4 weken op dit moment) bekijken hoe de huid zich gedraagt en wat we op dat moment het beste in kunnen zetten. De SUPERBOOST gaan we gegarandeerd dit jaar nog minimaal 1 x per 3 maanden inzetten om de huid in zo’n goed mogelijke conditie te houden.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Leren van vakgenoten met Sylvana van Amerongen: “Blijf in jezelf geloven”
Show your best results by Skincare 2 you met SUPERBOOST

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord