HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Abigail Verweij

Vandaag hebben wij een resultaat behaald door Abigail Verwij van schoonheidssalon Moooi Zo. Abigail haar klant vond de huid rondom haar mond en kaaklijn niet mooi. Ze vond haar huid er grauw uitzien en wilde graag een stevige, egale huid met een betere doorbloeding en minder lijntjes. Lees snel verder en ontdek hoe Abigail het resultaat heeft bereikt!

Aanpak
Ik heb een intakegesprek ingepland met de klant om haar wensen te bespreken. Ook hebben we besproken wat voor behandelingen en producten voor thuisgebruik we kunnen gebruiken om het beste resultaat te behalen.

Behandeling
We hebben ervoor gekozen om een bindweefselmassage kuur te doen. Deze kuur duurde 6 weken en de klant kwam 1x in de week om de bindweefselmassage te ondergaan. De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, een bindweefselmassage (decolleté, hals en gezicht), een anti-aging vliesmasker en als afsluiting een vitamine C serum, oogserum en een vitamine C dagcrème met SPF 30.

Voor thuisgebruik heeft de klant voor zowel de ochtend als avond producten. Voor de ochtend een reiniging, vitamine C oogserum, vitamine C serum en een vitamine C dagcrème met SPF 30. Voor in de avond heeft ze een reiniging, oogreiniging, vitamine A serum, oogserum en een vitamine A nachtcrème.

Merk
Ik gebruik het merk Medik8 in mijn salon. Dit zijn hoogwaardige huidverbeteringsproducten waar je echt resultaat mee behaald. De producten zijn parabeenvrij, diervriendelijk en vegan-vriendelijk. Met Medik8 heb je een ‘BEAUTYFUL SKIN FOR LIFE’.

Reactie van de klant
De klant is erg blij met haar huid. Daarnaast is ze erg enthousiast over het eindresultaat, de producten en de behandeling.

Resultaat behouden
Om dit mooie resultaat te behouden gaan we 1x in de 6 weken een onderhoudsbehandeling doen. Deze behandeling duurt 90 minuten en dan doen we een anti-aging behandeling van Medik8 met de bindweefselmassage erbij.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Huidanalyse voor experts: Observ 520X by Sqinno
Show your best results! Het resultaat van Abigail Verweij

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord