HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De week van… Eveline Tiebosch

Ik ben Eveline Tiebosch eigenaresse van Beauty Vision by Eveline. 34 jaar oud, getrouwd en moeder van onze tweeling Sem en Milan van 3,5 jaar oud. Ik werk ongeveer 15 jaar als schoonheidsspecialiste waarvan ik de eerste 9 jaar in dienst ben geweest bij een groot Beauty Centrum. Daarna heb ik mijn droom verwezenlijkt om voor mezelf te beginnen. Ik ben gestart in Uden en deels in Den Bosch en nu 2 jaar verder staat een apart bijgebouw bij ons huis in Heesch waar beide locaties samengevoegd zijn.

Maandag
Wat is het toch heerlijk wakker worden met het idee weer fijn aan het werk te mogen na een maandenlange sluiting vanwege de lockdown. Maandag is voor mij altijd de langste werkdag van de week omdat ik dan ook in de avonduren werk. Ondanks dat dit een lange dag is voelt het voor mij gek genoeg nooit zo. In de ochtend is het altijd druk met de kinderen, daarom maak ik zondagavond de salon gereed, zodat ik maandagochtend om 09:00 uur mijn eerste klant kan verwelkomen. Het is fijn om de klanten na zo’n lange tijd weer te zien en te spreken. Omdat ik het belangrijk vind om mijn klanten alle aandacht te geven die ze nodig hebben plan ik op dit moment extra tijd in. Er is na de lange sluiting behoefte aan extra aandacht en advies. Vanavond heb ik nog een klant gepland staan, zij wil haar permanente make-up laten bijwerken. Normaal zou ik nog een tweede klant hebben, maar vanwege de avondklok is dat niet mogelijk. Ik sluit de dag af met het schoonmaken van de salon en leg alles klaar zodat ik morgen weer mijn eerste klant kan ontvangen.

Dinsdag
Na een drukke ochtend met de kinderen zit ik om 08.30 uur in mijn salon om de dag door te nemen en mij voor te bereiden. Om 09.00 uur ontvang ik mijn eerste klant. Vandaag heb ik een fijne afwisselende dag met klanten die komen voor een acnebehandeling tot aan klanten die komen voor permanente make-up. Tijdens mijn middagpauze neem ik contact op met klanten die afgelopen week permanente make-up hebben gekregen om na te vragen of alles goed bevalt. Normaal zorg ik dat ik rond 17.15 uur klaar ben met werken, maar vandaag werk ik iets langer door omdat er een klant vanuit België. Zij combineert nu haar bezoek met haar werk in Nederland. Net als alle andere dagen, vliegt ook deze dag voorbij. Als ik klaar ben in de salon en de wasmachine aanstaat, rij ik naar mijn ouders. Hier zijn mijn man en kinderen ook en kan ik zo aanschuiven voor het avondeten, wat een luxe!

Woensdag
Op de woensdag werk ik alleen in de avonduren, overdag ben ik lekker thuis bij de kinderen. Ik merk dat het voor hen wel weer even wennen is dat ik weer aan het werk ben, de sluiting van de contactberoepen heeft lange tijd geduurd en was ik 24/7 met ze samen. Normaal gaan we even lekker wandelen of bij een vriendin met kinderen op de thee of koffie, maar vandaag zijn de kinderen niet helemaal fit. Ik besluit om een lekkere bankhang dag te houden. In de hoop dat ze de volgende dag wel fit genoeg zijn om naar het kinderdagverblijf te gaan. Aan het eind van de dag maak ik de behandelruimte klaar voor de avond zodat ik om 18.30 uur naar de salon kan gaan. Om 18.45 uur heb ik een behandeling en om 20.10 uur een moeder en dochter voor het epileren en verven van de wenkbrauwen. Om 20.40 uur hou ik nog even een grote schoonmaak en sluit ik de salon.

Donderdag
Deze ochtend moet ik even schakelen. Mijn man en ik hebben besloten om de kinderen thuis te houden van het kinderdagverblijf gezien ze nog niet echt fit zijn. Mijn man regelt dat hij tot 14.00 uur bij de kinderen kan zijn zodat ik tot die tijd in de salon kan werken. Door wat te schuiven met mijn pauze hoef ik uiteindelijk maar 1 klant te verzetten. Om precies 14.00 uur ben ik klaar en neem ik een berg wasgoed mee om te wassen. Ik besluit vanavond als de kinderen op bed liggen de salon schoon te maken. In de middag krijg ik nog wat bestellingen binnen. Ik werk in de salon met het hoogwaardige merk Nimue wat exclusief in beautysalons verkocht wordt. Deze producten kunnen mijn klanten bestellen via Whatsapp, Instagram, e-mail of natuurlijk telefonisch.
Ook de merken MeLine en IDUN Minerals voor de make-up kunnen mijn klanten zo bestellen. Ik ben benieuwd of andere schoonheidsspecialisten een webshop hebben en of het echt een aanvulling is voor je salon.

Vrijdag
Vandaag begint mijn weekend al een beetje. In de ochtend heb ik even telefonisch contact met een klant die wat vragen heeft over haar huid en voorzie haar van advies. Ik vind het fijn om nauw betrokken te zijn bij mijn klanten. Dit zijn de waardevolle momenten die mijn klanten zo waarderen. Voor ik de tweeling naar peuterzwemles rij, gaan we eerst nog even naar het postkantoor om de bestellingen op de post te doen. Sem en Milan vinden het leuk om mij te helpen. En nu, heerlijk genieten van het weekend samen met mijn gezin!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Tense-Lift by CASMARA
De week van… Eveline Tiebosch