HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Esther Venhoven

We starten deze week met een prachtig resultaat behaald door Esther Venhoven van Huidtherapie Venhoven. Esther haar cliënt wilde graag geholpen worden met haar (Epidermale) Lentigines (pigmentvlekken) in haar gezicht, ook wel bekend als zonschade.

Voor welke behandeling hebben jullie gekozen?
We hebben gekozen voor een IPL behandeling (met meerdere golflengtes van 400-720 nanometer met een goede absorptie door melanine). Eerst wordt de huid schoongemaakt met een lotion, daarna krijgt de cliënt een klein brilletje op. Dan komt er een dun laagje gel op de huid en wordt er geflitst. Meestal meerdere passes om de Joules/energie op te bouwen. De reactie die ik graag wil zien is dat de lentigo rood/donkerder kleurt. Wanneer deze reactie verkregen is, wordt de gel verwijderd en krijgt de cliënt Alhydran met SPF 30 op het gezicht. Het is belangrijk gedurende minimaal 3 weken (eigenlijk altijd) op te passen met zonlicht. Wij adviseren minimaal een SPF 30 dagelijks te smeren, dit is zeer belangrijk! Dit wordt ook meermaals duidelijk verteld. De huid is na de IPL behandeling kwetsbaar en daardoor overgevoelig voor UV licht. Dit kan voor problemen zorgen zoals pigmentverschuivingen. Deze behandeling is effectief en vraagt weinig voorbehandeltijd ten opzichte van bijvoorbeeld een peeling 

Hoeveel behandelingen moet de klant nog ondergaan tot het gewenste effect is bereikt?
Meestal zijn er tussen de 1-3 behandelingen nodig, maar dit is het resultaat na 1 x. We zouden nogmaals een behandeling kunnen doen voor maximaal resultaat voor een zoveel mogelijk egale huid.

Hoe gaan jullie uiteindelijk dit resultaat behouden?
Door middel van een onderhoudsbehandeling een per 1 – 3 jaar. Het smeren van een SPF 30 of 50 is zeer belangrijk om het pigment niet opnieuw door zonlicht te triggeren. Daarnaast is het gebruik van een creme of serum onder de zonbescherming met pigmentonderdrukkers van belang. 

WIL JIJ OOK JOUW RESULTATEN DELEN? HEB JE IETS GEDAAN WAAR JIJ, MAAR OOK JOUW KLANT HEEL ERG BLIJ MEE IS? LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@BEAUTY-PRO.NL

{“uid”:”572890D1-A3D5-4D48-9FC2-E727D7149A4D_1604906933792″,”source”:”other”,”origin”:”free_style”}

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Ineke Hulshof
    11 november, 2020

    Prachtig resultaat

Vorige
Kerstcadeaus: Adventskalenders, beautyboxen en limited editions by Care Cosmetics
Show your best results! Het resultaat van Esther Venhoven

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord