HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Kerstcadeaus: Adventskalenders, beautyboxen en limited editions by Care Cosmetics

Care Cosmetics heeft met haar 24 merken natuurlijk ook voor de feestdagen heel wat moois te bieden. In dit artikel alle kerstgeschenken die het bedrijf in het assortiment heeft. Wees er snel bij!

Regeneratie
Speciaal voor de feestdagen heeft DadoSens twee hele mooie pakketten samengesteld. Met speciaal geselecteerde producten voor de huid die behoefte heeft aan regeneratie. Verkrijgbaar in een variant voor de dag en één voor de nacht.

Adventskalender
Speciaal voor kerst heeft Payot deze fantastische kalender ontworpen met een combinatie van 24 producten, miniaturen en samples. De totale waarde is € 182,- maar de klant betaalt slechts € 99,95!

All time classics
Speciaal voor kerst heeft Dr. Spiller de all time classics in een feestelijk jasje gestoken. Drie crèmes zijn nu verpakt in een 100ml verpakking. De intens hydraterende Hydro-Marin Cream, de Q10 Oxygen Complex met een gladmakend effect en de Silk Complex die de huidstructuur versterkt.

Beauty Box
Verras jouw klanten met de Winterproof Beauty Box van Reviderm met alle essentials die nodig zijn om de grauwe winter te doorstaan. In de box zit een Un-Wrinkle Serum, Eye C Perfection, Argi-Syn Decontract Cream en de Body Nutru Rich Care. Daarnaast maakt de klant kans of fantastische prijzen bij aankoop van de beautybox.

Adventskalender
Schoonheid, welzijn en een stralende huid voor de feestdagen; dat wens je al je klanten toe. De adventskalender van Jean d‘Arcel bevat 20 concentraten, 2 serums, een 2-fasen ampul en een exclusief ampul met bladgoud.

Uit de Dode Zee
De beste bestanddelen uit de Dode Zee worden samengevoegd in de producten van Ahava. Om de huid voor kerst te laten stralen ontwikkelde Ahava een aantal mooie kerstsets. Zo leuk om weg te geven maar ook heel mooi om te krijgen. Verschillende sets voor lichaam en gezicht.

De beste ingrediënten
Iedere dag een vakje open maken en dan zo’n heerlijke ampul van Uniqcure vinden. Wat een genot! De huid dag na dag weer verwennen met de beste ingrediënten en er met Kerstmis stralend uitzien. Dat kan met de adventskalender van Skeyndor met een waarde van € 143,-.

Beauty without surgery Box
DermaPrime heeft speciaal voor de feestdagen een groot aantal pakketten samengesteld. Onder andere de Beauty Without Surgery box voor de rijpere, atrofische huid. De producten zijn op basis van vitamine C en hexapeptide waardoor de uitstraling verbetert en diepterimpels verdwijnen.

Voor meer informatie en het bestellen van de producten: www.carecosmetics.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR
Kerstcadeaus: Adventskalenders, beautyboxen en limited editions by Care Cosmetics

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord