HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Kelly Senger

Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen. Het is een complexe aandoening waarbij ontstekingen in de huid plaatsvinden. Hoe ernstiger en hoe langer de ontstekingsprocessen verlopen hoe groter de kans op littekenvorming. Dit komt doordat er zowel schade is aan de talgklier als aan onderdelen van het bindweefsel. Het normale weefsel wordt na de genezing vervagen door stug littekenweefsel. De cliënt van Kelly had door te krabben aan haar leasies storende littekentjes overgehouden. Kelly van Huidzorg Borne heeft haar geholpen en een prachtig resultaat behaald.

Vraag van de klant
“De hulpvraag van de cliënt was om haar acné-littekens te reduceren. Ze heeft erg veel aan haar leasies gekrabt waardoor er storende littekentjes zijn ontstaan.”

Aanpak
“Ik heb deze cliënt 4 keer behandeld met microneedling. We bekijken per keer welke behandeling we uitvoeren. De ene keer is dat microneedling en de andere keer is het een peeling (ook om kleine comedonen en papeltjes te reduceren) of microdermabrasie. Dit in verband met de vergoeding van de cliënt. Ze gebruikt thuis de beste producten om haar huid in topconditie te houden namelijk die van Image Skincare. Daarnaast blijven we contact houden over haar huid. Ze weet dat ze mij altijd mag appen of belen bij vragen en dat ze altijd welkom is!”

Reactie van de klant
“De reactie van de klant was erg positief. Je went erg snel aan resultaat en doordat we zo’n mooie voor en na foto hebben wordt het verschil erg duidelijk. Ze is er nog steeds elke dag heel erg tevreden over.”

WIL JIJ OOK JOUW RESULTATEN DELEN? HEB JE IETS GEDAAN WAAR JIJ, MAAR OOK JOUW KLANT HEEL ERG BLIJ MEE IS? LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@BEAUTY-PRO.NL

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Paracetamol en de invloed op de huid
Show your best results! Het resultaat van Kelly Senger