HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Laura Brink van Beauty Huis

Wij staan vaak met verbazing te kijken naar de prachtige resultaten die jullie op social media plaatsen. Ook de klant van Laura Brink, van Beauty Huis, stond versteld van het resultaat na slechts 1 behandeling! Lees snel verder en ontdek hoe Laura dit resultaat heeft bereikt.  

Mijn klant wilde graag haar huid verstevigen en minder rimpels. Daarom hebben wij gekozen voor een Energy Bootcamp Treatment, van 45 minuten, van het merk Cenzaa.

We beginnen met een goede reiniging van de huid gevolgd door het Spicy Skin Shock masker (doorbloedingsmasker). Daarna brengen we het Intense Firming Ampul aan welke we met een stevige bindweefselmassage inmasseren. We sluiten af met het resterende uit de ampul en brengen het Energetic Power Serum aan, de Energetic Dream 24h Cream en de Suprème Look Eye Therapy Cream. 

We bieden deze behandeling in kuurverband aan om zo het beste resultaat te behalen. Een kuur bestaat uit 4 behandelingen (1x wekelijks). Deze kuur bieden wij 2x per jaar aan.

Om het resultaat te behouden volgen we de wekelijkse behandelingen op met een upgrade van de bindweefselmassage. Daarnaast wisselen we af tussen onze speciale maskers zoals het Botuline Face masker en de nieuwe Mandelico Glow Peel. 

Onze klant stond versteld van het resultaat na slechts 1 behandeling. Ze was zeer enthousiast en gaat thuis aan de slag met de Energetic lijn van Cenzaa (anti-aging).

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Sabine Bredewold
    13 februari, 2021

    Hallo,
    Ik ben een vriendin van Erika en zou me graag voor een behandeling willen aanmelden! Ik weet alleen nog niet wat het kost. Ik hoor graag van je.
    Mvg Sabine Bredewold

Vorige
A Touch of Monoï Skin Oil by Chi Essential Cosmetics
Show your best results! Het resultaat van Laura Brink van Beauty Huis

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord