HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Silence Totaal Cosmetique

We beginnen deze week met een resultaat behaald door Linda van de Locht-van den Boomen van Silence Totaal Cosmetique. We zitten nu natuurlijk in een vreemde tijd waarin jij jouw klanten niet kan behandelen. Toen wij dit resultaat op Instagram voorbij zagen komen, wilden we er meer over weten. Niet alleen is het resultaat door middel van online advies behaald, maar ook nog eens in 2 dagen tijd!

“De klant wilde graag aan haar acne werken, maar vroeg zich af of dit kon, omdat behandelingen op dit moment niet mogelijk zijn. We besloten met haar te videobellen om haar probleem te bespreken, haar huid te kunnen zien en een intake door te kunnen nemen. Ik heb gekozen voor de producten van Nimue omdat deze producten haar huid ook hydrateren en herstellen, naast het reguleren van de talg.
Het resultaat is mede bereikt doordat ze zelf niet gekrabd heeft (dat was ook een eerste advies). Ze gaf aan dat die behoefte af was genomen nu haar huid niet meer jeukte of trekkerig aanvoelde. Zodra de acne onder controle is gaan we opnieuw bekijken wat haar huidwensen zijn.
Om het resultaat te behouden hebben we haar ook advies over voeding meegegeven, zoals stoppen met melkproducten en suikers proberen te minderen. Wanneer het weer mag gaan we de huid in de salon ook ‘onder handen’ nemen.”

De klant was zo blij dat ze mij vanmorgen dit resultaat appte, ze had dit niet zo snel verwacht!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Vragen over fillers in combinatie met Moderna vaccin
Show your best results! Het resultaat van Silence Totaal Cosmetique