HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Stel je vragen aan vakcollega’s en onze experts!

Grote of kleine vragen… geen vraag is te gek! Het team van Vakmagazine De Beauty Professional staat open voor al jouw vragen! Is er een onderwerp waarover je meer wilt weten en waarover je een uitgebreider artikel zou willen lezen? Wij gaan voor jou aan de slag!

Voor al je vragen over jouw vakgebied. Van hoe om te gaan met een situatie die zich heeft voorgedaan in jouw salon tot meer informatie over wetenschappelijke onderzoeken… Je mag ons ALLES vragen!

Stel: Je bent aan het werk in de salon en krijgt een cliënt in de stoel met een huidprobleem dat je niet vaak bent tegengekomen. Welk behandelplan of welke ingrediënten zouden het beste zijn voor deze cliënt? En zou hij of zij wellicht ook iets moeten veranderen aan het eetpatroon? Het antwoord weet je vaak wel, maar ruggespraak met een vakcollega of een expert op een bepaald vakgebied binnen de beautybranche zou wel fijn zijn. Je hebt je vragen wellicht ook al eens via de groepen op Facebook gesteld, maar de oplossing of antwoorden zijn je misschien nog niet helemaal duidelijk. Dat kan gebeuren natuurlijk! Stel je vraag en wij zorgen voor antwoorden!

Heb je een diepgaandere vraag? Over een bepaald ingrediënt? Over een voedingsmiddel? Over reacties in het lichaam? Over een huidprobleem? Over apparatuur? Over een bepaalde behandeling? Over een opleiding? Of gewoon over hoe om te gaan met een bepaalde situatie die zich heeft voorgedaan in de salon? Het maakt eigenlijk niet uit wat voor vragen je hebt, wij gaan OVERAL voor jou achteraan! Onze experts staan voor je klaar!

Stuur je vragen naar: info@beauty-pro.nl of reageer onder dit bericht!

Wil jij reageren op onze artikelen, nieuwsberichten, stellingen en meer? Meld je dan aan via ‘Wat vind jij’ op deze website en maak een account aan!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Workshops Roberto Dresia bij ANBOS Academy
Stel je vragen aan vakcollega’s en onze experts!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord