HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Skills The Finals: dé kans voor Daphne om Nederlands Kampioen Schoonheidsspecialist te worden

Het is alweer twee jaar geleden dat Daphne Marsman (19) zich heeft ingeschreven voor de voorrondes op het Beauty College in Utrecht. Ook voor dit event kwam Covid de planning verstoren, maar zo kon de spanning tenminste worden opgebouwd. Nu is het nog maar een paar weken voor het éindelijk zo ver is; Skills The Finals. Welke talenten mogen zich straks Nederlands Kampioen noemen?

Studenten vanuit verschillende vakgebieden strijden voor de titel Nederlands Kampioen in hun eigen vakgebied. Zo is de titel er ook voor Nederlands Kampioen Schoonheidsspecialist. Beauty College ROC Midden Nederland: “Onze ster-student Daphne doet mee; een spontane en bovenal ambitieuze student Allround Schoonheidsspecialist (niveau 4) aan het Beauty College in Utrecht. Daphne schreef zich in omdat zij zichzelf wil uitdagen en de beste wil worden in haar vak. Afgelopen februari wist zij zich tijdens de kwalificatieronde te plaatsen bij de beste acht schoonheidsspecialisten van diverse MBO scholen. Nu lonkt de titel Nederlands Kampioen. Tijdens de 2-daagse finale laat zij meerdere behandelingen van het vak zien, van lichaams- en gezichtsbehandelingen tot aan het aanbrengen make-up. De beoordeling wordt gedaan door een onafhankelijke jury.” Daphne: “Ik hou van mijn vak en ik wil hier graag de beste in zijn. Zo gaaf als je een titel kan krijgen waarmee je dit kan aantonen. Hoewel ik eigenlijk alle behandelingen leuk vind om te doen, vind ik de allerleukste behandelingen de gezichtsbehandelingen, gevolgd door het aanbrengen van make-up. Vooral omdat iedere behandeling anders is en je het volledig kunt aanpassen op iemands huid. Vervolgens kan je met de make-up je creativiteit erin leggen en dan ook het mooiste uit jouw klant naar boven halen”.

De finales vinden plaats tijdens Skills The Finals op 31 maart en 1 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Skills The Finals staat in het teken van beroepen, talentontwikkeling, passie en arbeidsmarktkansen. Bezoekers zijn welkom om de finalisten aan te moedigen of deel te nemen aan de LOB-experience. Ook het Beauty College verzorgt een LOB-experience.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Estetika (B) opent dit weekend haar deuren
Skills The Finals: dé kans voor Daphne om Nederlands Kampioen Schoonheidsspecialist te worden