HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Sneakpeak: Generatie Alpha heeft de toekomst

Generatie Z werd een aantal jaar geleden bestempeld als de generatie met de ‘whizzkids’ van de toekomst, maar de ‘Next Gen’, Generatie Alpha, gaat nóg een stapje verder. Deze generatie kent geen wereld zonder internet en de voorspellingen over hoe deze kinderen zich ontwikkelen overtreft eerdere generaties. Wie zijn Generatie Alpha en hoe bereik je ze? Door Birgitta van der Linden, BLUSHtxt

De eerste Alpha’s zijn in 2010 geboren en elke week komen er zo’n 2,5 miljoen baby’s bij die Generatie Alpha vormen. Als ze allemaal geboren zijn in 2025, zijn ze met 2 biljoen. Alpha’s zijn de kinderen van Generatie Y (1980-1995) en Generatie Z (1996-2010).

Kopers van de toekomst
Alhoewel de meeste Alpha’s nog in de luiers lopen of nog niet eens geboren zijn, is het handig om te weten wat ze kenmerkt. Net als bij de millennials (Generatie Y) en Gen Z’ers kun je je marketing afstemmen op deze kopers van de toekomst. Om Generatie Alpha wat beter te leren kennen, is het goed om óók te kijken naar hun ouders, de opvoeders van de Alpha’s. Zij spelen uiteraard een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de kinderen van deze generatie.

Game Boys en MP3-spelers
Tetris spelen op je Game Boy, inbellen voor internet, Msn’s met je vrienden, New Kids on the Block en gabber: millennials groeiden ermee op. De walkman was net uitgevonden en Google bestond nog niet. Millennials worden gezien als de eerste ‘global’ generatie, dankzij het internet. Mark Zuckerberg is een bekende millennial die zijn fortuin hiermee verdiende. Ben je meer van de MP3-spelers, Scoubidou-vriendschapsarmbandjes en Beugelbekkie kijken na school? Dan ben je een echte Gen Z’er of ‘digital native’. Je hebt nooit een mobielloos bestaan gekend. Het is de generatie van de wereldverbeteraars en freelancers, maar ook van de ‘whizzkids’ en de verwende prinsjes en prinsesjes. Generatie Y en Generatie Z hebben veel overeenkomsten, maar er zijn ook grote verschillen tussen deze generaties.

Wat moet je doen om Generatie Alpha te bereiken? Wat zijn de verschillen tussen de generaties en wat betekent dit voor jouw salon in de toekomst? Dat lees je in de aankomende editie van De Beauty Professional. Mis het niet en neem vandaag nog een abonnement! KLIK HIER.

Made with Square InstaPic

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Posted on

Ontvang nu een exclusieve vroegboekkorting op de tickets voor de voorjaarsbeurs, georganiseerd ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Souhayla’s impact met House of Bratz

Souhayla’s impact met House of Bratz

Posted on

Ongekende groei van esthetische kliniek voor injectables en skincare November 2023 – House ...

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Eigenaar van Sooner Events, Anouk Schwieters, ziet uit naar deze 11 editie ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Enjoy Yourself, Baby! by Pupa Milano
Sneakpeak: Generatie Alpha heeft de toekomst