HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

TE KOOP: Inventaris beauty- en nagelsalon (incl. voorraad en apparatuur)

Ben jij of ken jij iemand die een salon wil beginnen? Of iemand die wel apparatuur en voorraad kan gebruiken van goede merken? Lees dan snel verder! Overigens wordt ook het complete pand in Lelystad aangeboden. Altijd al een schoonheidssalon aan huis gewild? Dan is dit een buitenkansje!

COMPLETE INVENTARIS SCHOONHEIDSSALON & NAGELSTUDIO (INCLUSIEF VOORRAAD EN BEDRIJFSAPPARATUUR) TE KOOP VOOR DE HOOGSTBIEDENDE

Van Zadelhoff veilingen & taxaties in Hilversum, een bekende naam in de Nederlandse kunst- en antiekmarkt, brengt een uitzonderlijk kavel onder de hamer, te weten de algehele bedrijfsinventaris van een Schoonheidssalon en nagelstudio, inclusief de bijbehorende voorraad.

Wegens overlijden kon Evita Beauty & Nail Studio in Lelystad niet gecontinueerd worden. De schoonheidssalon verzorgde als sinds 1985 een grote variëteit aan behandelingen, waaronder Adena IPL Ontharen en Huidverbetering, Medik8 Professional Peeling, Permanent Make-Up, Camouflage Behandeling, Pedicure, Décleor Behandelingen van gezicht en lichaam, Huidverjonging, make-up van Be Mineral etc. Vandaar dat er nu op de korte termijn gezocht wordt naar een geschikte partij om de apparatuur, die onder meer gebruikt wordt voor bovengenoemde behandelingen en de aanwezige voorraad van schoonheidsproducten over te nemen.

Heeft u altijd al een eigen schoonheidssalon aan huis gewild, maar vond u het moeilijk een eerste stap te zetten? Dan is dit wellicht een buitenkansje. De bedrijfswoning waar Evita Beauty & Nail Studio gevestigd is zal namelijk tevens op de korte termijn in de verkoop genomen worden. Degene die de bedrijfsinventaris en de actuele voorraad aanschaft kan ook eventueel in aanmerking komen om de woning met op de begane grond de bedrijfsruimte over te nemen, maar dat is dus niet noodzakelijk. De inventaris en het pand worden los van elkaar ter verkoop aangeboden.

Gezien de uitzonderlijke aard van het te veilen kavel heeft het Hilversumse veilinghuis besloten de schoonheidssalon buiten de reguliere veiling om te lanceren en er een aparte veiling voor aan te maken op de website.

Op zaterdag 5 juni verschijnt de online catalogus en kan er geboden worden op het kavel. De voorraadlijst en algehele bedrijfsinventaris met de schoonheidsapparatuur zullen tezamen aangeboden worden met een startprijs van €15.000. Het is mogelijk om op afspraak een bezoek te brengen aan Evita Beauty en Nail Studio aan De Schans 19-22, 8231 KM in Lelystad. Zo krijgen geïnteresseerden de mogelijkheid om de voorraad en apparatuur in het echt te bezichtigen. U kunt een afspraak maken door te mailen naar: info@vanzadelhoff.nl of telefonisch contact op te nemen met de administratie: 035-6247170. Bieden is online mogelijk t/m maandag 14 juni via www.vanzadelhoff.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Permsal Sensitive Magnesium Aloë Vera Gel
TE KOOP: Inventaris beauty- en nagelsalon (incl. voorraad en apparatuur)

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord