HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Terugblik op het 60-jarig jubileum van Cosinta

By-Saskia-Cronje-Photography

Afgelopen zaterdag vierde Cosinta haar 60-jarig jubileum. Het was een dag vol boeiende seminars en feestelijke activiteiten. De aftrap van de seminars werd gedaan door Marjolein van Oostrum en Lisa Restiau. Zij spraken over transparantie in de cosmetica-industrie, met de focus op Mijncosmetica.nl en COSMILE Europe.

Prof. Dr. Thomas Rustemeyer gaf een interessante lezing over het microbioom van de huid en hoe we deze goed kunnen onderhouden, inclusief tips voor de behandeling van onder andere eczeem en acne. Verena Eckstein deelde de opbouw en productontwikkeling van haar bedrijf met de toehoorders en gaf een sneak peak van vier nieuwe producten die in juli worden gelanceerd.

Drs. Debby Bom sprak over huidverbetering van binnenuit en buitenaf, met de nadruk op het belang van omega 3 en D3 in combinatie met K2 voor de huidgezondheid. De dag werd extra feestelijk toen BeautySalon Kimberely werd bekroond als bdr Superstar met een indrukwekkende score van 9.1

Tijdens het evenement hadden we ook het voorrecht om een interview te houden met Peter, Inge, Brad en Quinty Luijkx over de toekomst van Cosinta. Het volledige interview is te lezen in de juli-editie van De Beauty Professional.

Na de uitreiking genoot iedereen van een lekker drankje en heerlijke hapjes. Het was een feestelijke en informatieve dag om niet snel te vergeten!

By-Saskia-Cronje-Photography

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Leren van vakgenoten by Jessica van den Brink | Huidstudio Jess
Terugblik op het 60-jarig jubileum van Cosinta

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord