HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Vakbeurs Beauty2Buy vervalt dit najaar


Woerden, 25 juli 2023 – De najaarsbeurs Beauty2Buy vervalt in het najaar van 2023. Organisator Beauty Trade Professionals laat weten dat er dit seizoen niet voldoende animo is voor een najaarseditie van de vakbeurs. “We zien dat de branche op dit moment niet de focus heeft op een vakbeurs. Natuurlijk hadden we de beursvloer al deels gevuld met enthousiaste exposanten en weten we dat ook bezoekers graag wilden komen, maar we hebben toch besloten om hen nu teleur te stellen met een afgelasting. Zo kunnen we, samen met de branche, alle pijlen richten op een succesvolle voorjaarseditie in april”, laat Maddy Weide, manager verenigingszaken bij Beauty Trade Professionals, weten.

Herijken na roerige jaren
De leveranciersvereniging staat als organisator bekend om de hoge kwaliteit die zij biedt bij de voor- en najaarseditie van de vakbeurzen in Utrecht. Bestuursvoorzitter Jan Zwoferink: “Aan die kwaliteit en dat imago willen we geen afbreuk doen. De markt is op dit moment aan het herijken na de roerige jaren, veel mensen nemen nu een pas op de plaats en die rust nemen wij als organisatie ook om te investeren in onze andere prachtige projecten als de Beauty Award en Beautyspot.nl.”1

Vol gas in het voorjaar
In april 2024 staan de mooiste merken in de beautybranche weer voor je klaar op een vertrouwde beursvloer als ontmoetingsplek. In de komende maanden zal het beursteam van organisator Beauty Trade Professionals het beursconcept voor het voorjaar ‘24 neerzetten met een aantrekkelijke combinatie van merken, demonstraties, goede aanbiedingen, productinnovaties, trends en experts die hun kennis delen. Schrijf 6, 7 & 8 april daarom vast in je agenda en schrijf je in voor de nieuwsbrief op beautyspot.nl om als eerste alle details en laatste ontwikkelingen te horen!

www.beauty2buybeurs.nl | www.beautytradespecial.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Wil je bruiner dan bruin en zongekust worden?
Vakbeurs Beauty2Buy vervalt dit najaar

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord