HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Kimberly Leijten

De klant van Kimberly Leijten, van Salon Munnickenheide, wilde graag haar huid er frisser en stralender uit laten zien. Daarnaast wilde ze ook een behandeling werkend op het pigment en de veroudering. Maar het kiezen van een behandeling was nog niet zo makkelijk. “Deze klant heeft zichtbare rode adertjes op de huid waardoor ik niet een te heftige behandeling kon inzetten,” vertelt Kimberly. Voor welke behandeling heeft zij gekozen? Lees snel verder en ontdek!

Behandeling
Ik heb haar één behandeling gegeven met Purlés, een huidverbeterend merk wat een uitkomst biedt voor iedere huid/huidprobleem. We hebben tijdens de behandeling producten gebruikt die werken tegen veroudering van de huid en die de hyperpigmentatie gaan verminderen. Ook heb ik een fruitzuurpeeling ingezet die werkt tegen ontstekingen dus perfect voor de roodheid en de adertjes. Hij werkt verhelderend, ook passend voor het pigmentatie probleem en de donkere kringen rondom de ogen. Ook exfolieërt hij de huid sterk waardoor je een ware glow hebt na de behandeling. Zo ziet de huid er na de behandeling nog frisser en stralender uit. 

Stappenplan

Stap 1: Reiniging met de milk en lotion van Purlés. Deze producten maken de huid goed schoon en hebben een heerlijke geur. Ze werken al direct tegen veroudering en de lotion werkt exfoliërend op de huid.  

Stap 2: Als dieptereiniging heb ik gebruik gemaakt van de Rice Scrub van Purlés. De scrub kun je inzetten als masker of als een scrub, ik heb hem ingezet als scrub. De scrub verwijderd de dode huidcellen en werkt verhelderend. Dit is een van mijn lievelingsproducten hij ruikt heerlijk en werkt fantastisch!

Stap 3: Hierna heb ik de M-Peel 40% Ph 3,5 aangebracht. Deze fruitzuurpeeling verheldert de huid, vermindert ontstekingen, vermindert roodheid en geeft de huid een gezonde uitstraling. Ook werkt hij afvoerend op afvalstoffen en is deze peel geschikt voor de meest gevoelige huid.

Stap 4: Na de huid te hebben geneutraliseerd, heb ik een het Crystal Rice Powder Mask aangebracht. Dit masker is perfect voor de rijpere huid met pigmentatie problemen. Ongeveer tien minuutjes laten zitten en verwijdert met een warmte kompres. 

Stap 5: Als afsluiting heb ik de 104 Rice Cream aangebracht, een heerlijke dag- en nachtcrème die de huid comfort biedt en ook weer gaat werken op de veroudering en het pigmentprobleem. Hierover heb ik nog de 122 Brightening Base SPF 50+ aangebracht om de huid goed te beschermen tegen UV straling.  

Wat is de reactie van de klant? 
De klant was verrast van het resultaat na één behandeling. 

Hoeveel behandelingen moet de klant ondergaan?
We hebben de behandeling nu één keer ingezet. Om de huid in topconditie te houden gaan we deze om de vier weken blijven inzetten. Daarnaast gaat ze thuis met haar reiniging en verzorging aan de slag. Zelf is ze hier niet zo precies in, daarom zal dit voor haar de grootste uitdaging zijn. Ze gebruikt nu als reiniging twee keer per dag de 150 Enzymatic Face Powder, die de huid diep reinigt en hyperpigmentatie vermindert. Daarna gebruikt ze als dag- en nachtcrème de 104 Advanced Rice Cream Deze crème vermindert fijne lijntjes en helpt bij het verminderen van hyperpigmentatie. Om de huid te beschermen tegen stralingen gebruikt ze de 122 Brightening Base, een BB-crème met SPF 50+. Daarnaast beschermt de crème ook tegen ontstekingen en vermindert het roodheid.


Wat gaan jullie doen om het resultaat te behouden?
We gaan haar huid blijven behandelen en pakken, mocht het nodig zijn, een stevigere peel erbij. Met een stevigere peel kunnen we nog dieper op het pigment en de veroudering gaan werken. Nu is dat nog niet nodig, maar wellicht in de toekomst dat we dit kunnen inzetten. Ook voor de thuisverzorging zit mevrouw nu goed. Mocht het pigment toch weer zichtbaarder worden kunnen we als extra een serum in gaan zetten. Voor nu doet de 104 Advanced Rice Cream in combinatie met de 122 Brightening Base voldoende.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Posted on

DUBBEL FEEST! Naast het 60-jarig jubileum van Cosinta op 15 juni organiseren we ...

15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Posted on

Een weekend vol glitter, glamour en grenzeloze inspiratie. Dat is precies wat ...

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Posted on

Gisteren kregen wij op Facebook een melding van een nieuwe facebookgroep: ‘Beautysector ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
40 jaar ProNails: Born in the 80’s!
Show your best results! Het resultaat van Kimberly Leijten