HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Video: Masterclass Oosterse Massage #wvdb

In dit artikel vertelt Patricia Werkman, die een masterclass geeft tijdens de Week van de Beautyprofessional op donderdag 10 februari om 9:00, wat jij van de Masterclass over de Oosterse massage kunt verwachten.

Schrijf je vandaag nog in! Klik hier: https://www.tomsebastian.com/de-week-van-de-beautyprofessional/

Mijn naam is Patricia Werkman, ik ben docent bij de HuidExpert Club en heb een praktijk waar massages een belangrijk onderdeel zijn van huidconditie verbeterende behandelingen. Nog vóór de start van mijn loopbaan als schoonheidsspecialiste was ik al geboeid door de positieve effecten van een massage – mits deze goed werd uitgevoerd. Mijn passie is mijn kennis te delen.

Kijken door een andere bril: De visie van ‘het Oosten ten opzicht van het Westen’ waar het onze gezondheid betreft, het aansturen op herstel van balans door middel van de verschillende Oosterse massage technieken, de invloeden van voeding, ontspanning, houding en beweging op ons gestel en onze huidconditie, alles heeft te maken met balans in onze energiehuishouding.

Oosterse Massage: Wat mag je verwachten van een training? Reflexzones beoordelen, relatie van drukpunten en energiebanen (meridianen) tot lichaamsfuncties, massage technieken leren naast een goede eigen massage houding en – niet onbelangrijk – het anders leren kijken naar onze gezondheid, het zelf herstellend vermogen van ons lichaam en de broodnodige balans in ons leven: Yin & Yang.

Schrijf je vandaag nog in! Klik hier: https://www.tomsebastian.com/de-week-van-de-beautyprofessional/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
Dé 10 Wellness Trends in 2022
Video: Masterclass Oosterse Massage #wvdb

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord