HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Voorpret! Zomereditie Beauty Trade Special: 12 – 13 – 14 juni 2021

Staat hij al in jouw agenda? De grote beautyvakbeurs in Jaarbeurs Utrecht zal komende zomer haar deuren openen voor een veilige variant voor jou als beautyprofessional. Onderstreep 12, 13 en 14 juni 2021 vast in je agenda. De exposanten staan al te trappelen om je weer live te zien, net als wij! 

Het jaar 2020 kan wel omgedoopt worden tot het jaar van annuleringen. Hoeveel evenementen zijn er niet verschoven, uitgesteld en uiteindelijk afgesteld? COVID-19 dompelde de wereld onder in grote onzekerheid en dat zal in 2021 nog niet over zijn. Extra genieten van de voorpret voor de zomereditie van de vakbeurs Beauty Trade Special helpt bij het missen van alle interactie met collega’s en leveranciers. Frank Slangen, directeur Beauty Trade Professionals, deelt graag zijn enthousiasme. “We kunnen niet wachten! Iedereen is er aan toe om elkaar op een verantwoorde manier weer te kunnen zien.” 

Als organisatie van de beautybeurzen in Utrecht heeft Beauty Trade Professionals het afgelopen jaar gebruikt om goed te her-eiken. “We hebben goed gekeken naar de rol die we spelen als leveranciersverenging voor de branche. We hebben natuurlijk de prachtige beautybeurzen in het voor- en najaar, maar ook de vakwedstrijd Beauty Award, de vakkennissite beautyspot.nl en een partnerschap met het vakblad De Beauty Professional. Het coronajaar heeft ons ook gedwongen om goed te kijken naar de projecten en doorgroeimogelijkheden binnen de concepten”, legt Slangen uit. 
 
Zomereditie in een overgangsjaar 
Het bestuur heeft samen met haar leden en een team van experts continue gekeken naar de mogelijkheden, waarbij de meerwaarde voor de branche groot is en de risico’s aangaande COVID-19 zo klein mogelijk zijn. “2020 was het jaar waarin we veel hadden gepland, maar werden terug gevloten door het virus. We zien 2021 als een overgangsjaar, waarbij we in de periode met de minste risico’s eindelijk weer een evenement kunnen organiseren voor de leveranciers en professionals in de beautybranche.” Garanties zijn er nooit, maar met de komst van een vaccin en het feit dat al gebleken is dat het virus in de zomerperiode minder grip heeft op de maatschappij, gaan wij ons volledig inzetten op een prachtige zomereditie van vakbeurs Beauty Trade Special”, aldus de organisator. 
 
Het team is al vol aan de slag met de mogelijkheden en onmogelijkheden die een coronaproof-event met zich meebrengt. Ook de hybride mogelijkheden van een bruisende beursvloer en een meerdaags online kennisprogramma worden bijvoorbeeld onderzocht. Alles staat in het teken van veiligheid voor zowel de bezoekers als de exposanten. Het uitgangspunt zal nog steeds zijn dat de anderhalvemeterregel de norm blijft en dit principe wordt ook meegenomen in de protocollen en de vormgeving van de beurs. Verder zal er gewerkt gaan worden met zogenaamde time slots, wat betekent dat bezoekers zich vooraf voor een bepaald tijdsblok moeten registreren. Zo heeft iedereen voldoende tijd en ruimte om te genieten van alles wat de beurs te bieden heeft en goede gesprekken te kunnen voeren met de exposanten. Alles is erop gericht dat iedereen zich veilig voelt. “De hele branche kijkt uit naar het moment waarop we ons vak weer kunnen delen met elkaar. Innovaties laten zien, sparren met collega’s, producten bekijken, kennis opsnuiven en inkopen doen”, voorspelt Slangen. 
 
Inspiratie voor de kwaliteitsbezoeker 
De zomereditie van de Beauty Trade Special zal in die zin niet afwijken van de beurzen zoals we die tot dit jaar kenden. Voorzien van de gerenommeerde merken, nieuwe aanbieders en exposanten die je als beauty professional verder helpen in je ontwikkeling. “De beurzen staan bekend om de kwaliteitsbezoeker die er inspiratie vindt. Het is echt een vakbeurs voor en door de branche en dat merk je al exposant en als bezoeker. We delen de gezamenlijke passie van het beautyvak”, benadrukt Slangen. We kijken er naar uit om met de zomereditie in een zonnige en stijlvol beursconcept de lastige coronaperiode van ons af te schudden. Zet 12, 13 en 14 juni 2021 in ieder geval vast in de agenda en verheug je op een mooi branche-event. De Beauty Professional houdt je op de hoogte! 

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
SUIKERS: GLYCOBIOLOGIE IN DE GENEESKUNDE
Voorpret! Zomereditie Beauty Trade Special: 12 – 13 – 14 juni 2021

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord