HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

We mogen weer! 2, 3 & 4 april Beauty Trade Special in Utrecht

Wat hebben we er lang op moeten wachten. De voorjaarsbeurs in 2020 was de eerste beautybeurs die gecancelled moest worden vanwege het coronavirus. Er volgde er helaas nog een flink aantal. Maar het eerste weekend van april is het zover: Beauty Trade Special. De exposanten en de organisatie staan te springen van ongeduld om je weer onder te dompelen in vakkennis, nieuwe producten, trends, goede aanbiedingen en bovenal: goede gesprekken. Eindelijk treffen we elkaar weer live na al die tijd. Uiteraard op een ‘coronaproof’ wijze.

Beauty Trade Professionals, de organisator van de vakbeurs, heeft te tussenliggende tijd gebruikt om de huisstijl van Beauty Trade Special een flinke oppepper te geven. Het logo heeft het bruisende van de branche met in de verschillende ‘belletjes’ de icoontjes van de beauty professionals. De frisse eigentijdse look met zwart en goudgeel als hoofdkleuren passen perfect bij de sprankelende professionaliteit van hoge kwaliteit die de vakbeurs en haar bezoekers nastreven. De website is volledig vernieuwd en alle beurscommunicatie is aangepast naar de nieuwe huisstijl. De beurshallen in Utrecht zullen zoals altijd stijlvol worden opgetuigd om jou als beauty professional in stijl te ontvangen.

Veelzijdige beursvloer
De beurshallen zijn straks weer goed gevuld met een veelzijdig aanbod van leveranciers. Je vindt er zowel gerenommeerde merken, alsook (internationale) nieuwkomers. De exposanten hebben een breed aanbod voor de schoonheidsspecialist, nagelstylist, pedicure, visagisten en andere beautyprofessionals en vertellen je er graag alles over. Laat je vooral verrassen door de noviteiten en het enthousiasme van de leveranciers die staan te popelen om jou te ontmoeten. Een volledig overzicht van de exposanten vind je vanaf eind februari op de nieuwe website www.beautytradespecial.nl.

Kennistheaters & workshops
Het samenstellen van het programma in de verschillende kennistheaters is in volle gang en ook deze zullen weer onderverdeeld zijn in beauty, nails & ondernemerschap. In de volgende uitgave van De Beauty Professional vind je een overzicht en voor de actuele status, kijk je op de website vanaf maart. Zo zie je maar dat de voorpret voor de beurs in de komende weken een vlucht gaat nemen. Het ideale moment om te dubbelchecken of jij 2, 3 en/of 4 april al geblokt hebt in je agenda.

Veilige omgeving
De organisatie heeft aan Jaarbeurs een sterkte partner om de beurs op een veilige, maar wel aantrekkelijke manier neer te zetten. De ervaring en kennis van de Jaarbeurs, en het KIWA keurmerk dat de Jaarbeurs als eerste grote evenementenlocatie in Nederland voor haar maatregelen op het gebied van COVID-19 preventie kreeg, geven ons het vertrouwen dat we Beauty Trade Special op een aantrekkelijke en veilige manier kunnen organiseren. Voor de voorjaarsbeurs worden uiteraard alle dan geldende regels in acht genomen, zodat je je als bezoeker zeker voelt en gewoon kunt genieten van je beursdag met voldoende ruimte en ventilatie.

Ticketverkoop van start
In de week van 15 februari gaat de ticketverkoop van start. Zoals altijd kun je enkel een ticket kopen als je een beauty professional bent. Gebruik je KvK-nummer of de speciale registratiecode van je leverancier om je ticket te kopen voor € 16,50 inclusief btw en laat de voorpret maar beginnen. En al dat moois als vakspecialist wil je natuurlijk niet voor jezelf houden, weet jij al met welke collega je gaat?! Tickets kopen? Klik hier: https://beautytradespecial.nl/

De redactie van Vakmagazine De Beauty Professional is alweer druk bezig met een lekkere dikke beursspecial die medio maart verschijnt. En we kunnen je alvast vertellen dat het een heel gave editie wordt met heel interessante en actuele onderwerpen! Mis het niet en neem nu een abonnement: www.beauty-pro.nl/abonneren en ontvang een leuk cadeau!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Het effect van coagulatie
We mogen weer! 2, 3 & 4 april Beauty Trade Special in Utrecht

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord