HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Wendy de Wild benoemd tot nieuwe voorzitter ANBOS

WOERDEN, 6 februari 2024 – Tijdens een speciale Algemene Ledenvergadering (ALV) op 5 februari van de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten (ANBOS), is Wendy de Wild door de leden benoemd tot nieuwe voorzitter. Wendy neemt het stokje over van Jantine van ‘t Klooster die afscheid nam. Ook werd op deze bijeenkomst de meerjarenambitie van ANBOS gepresenteerd. ANBOS streeft voor de komende jaren naar een krachtige positionering en erkenning van de waarde van het vak.

Met Wendy de Wild krijgt ANBOS een ervaren verenigingsprofessional die bekend staat om het samenbrengen van uiteenlopende belangen en het vervullen van een verbindende rol. Haar ambitie is om de branche verder te laten groeien in professionaliteit en erkenning, en daarbij een brug te slaan tussen ondernemerschap en maatschappelijk welzijn.

ANBOS en haar ondernemende leden bruisen van de energie,
en van trots op hun vak. Ik vind het een eer om daaraan te
mogen bijdragen.

Wendy de Wild

Het ANBOS-bestuur is tevens uitgebreid met twee nieuwe bestuursleden: Cléophée van Wigcheren en Sietske Wieman zijn tijdens de ALV ook benoemd door de leden. Zij nemen beiden jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist en als ondernemer mee. Samen met Lenny van der Zwaan en Linda Reurich vormen zij het nieuwe voltallige bestuur.

Na afloop van de ALV nam Jantine van ‘t Klooster afscheid, na ruim 6 jaar als bestuursvoorzitter te hebben gediend voor ANBOS. Jantine dankte alle leden en collega’s voor de prettige samenwerking, en blikte kort terug op de stappen die de afgelopen jaren zijn gemaakt.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Mannavital Hyaluronzuur Platinum
Wendy de Wild benoemd tot nieuwe voorzitter ANBOS

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord