HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Award winnares categorie Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid

Posted on

Priscilla Reijnders | Schoonheidsinstituut Magnifique

Het winnen van de Beauty Award betekent voor Priscilla Reijnders van schoonheidsinstituut Magnifique een enorme eer en een erkenning voor de toewijding en het harde werken in haar bedrijf. ‘Het is daarnaast een waardevolle kans om onze reputatie te versterken, ons bereik te vergroten, nieuwe kansen te creëren en ons te positioneren als leider in ons vakgebied. Het is een belangrijke mijlpaal voor mijn bedrijf en een bron van vreugde voor ons allemaal’, zegt huidspecialist Priscilla.

Haar motivatie om deel te nemen aan de Beauty Award komt voort uit haar streven naar continue verbetering binnen dit vakgebied. Priscilla ziet het dan ook als een geweldige kans om haar kennis, vaardigheden en passie te delen met anderen in de branche. ‘Daarnaast biedt de Beauty Award een platform om te laten zien wat Schoonheidsinstituut Magnifique uniek maakt en hoe we de hoogste normen van professionaliteit en klanttevredenheid najagen. Het idee dat experts en professionals ons erkennen in de beautyindustrie is inspirerend en motiveert me om te blijven innoveren in mijn werk.’ Voor de ondernemer was het voorbereiden op de Beauty Award een proces van reflectie. ‘Het beantwoorden van de gestelde vragen dwong me om diep na te denken over mijn dienstverlening en mijn vaardigheden als schoonheidsspecialist. Het heeft me geholpen om te evalueren of ik op de goede weg ben en of er aspecten zijn die ik kan verbeteren. Als resultaat heb ik mijn concept nog eens kritisch bekeken. Het was een bevestiging dat Magnifique een prachtig concept is waarop ik trots ben.’ Een onderdeel van haar concept is maatschappelijke impact maken. ‘Onze benadering gaat verder dan uiterlijke schoonheid; we streven ernaar zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten.’ Ze ziet een veelbelovende toekomst voor het vak van schoonheidsspecialist, met voortdurende groei en evolutie in de industrie. Priscilla zegt hierover: ‘Klanten zijn steeds meer geïnteresseerd in behandelingen en producten die gericht zijn op het verbeteren van hun uiterlijk, maar ook op het bevorderen van hun algehele gezondheid en welzijn, een meer holistische benadering. Daarnaast zie ik een toenemende vraag naar gepersonaliseerde diensten en behandelingen, waarbij elke klant wordt behandeld op basis van hun specifieke behoeften en wensen. Technologische vooruitgang speelt ook een belangrijke rol, met innovatieve apparaten en producten die steeds geavanceerder worden en nieuwe mogelijkheden bieden voor huidverbetering en -verjonging.’ Het gehele traject van de Beauty Award is voor Priscilla een onvergetelijke en inspirerende ervaring geweest.

Onze benadering gaat verder dan uiterlijke schoonheid; we
streven ernaar zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten

‘Wat het zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om eigenwaarde te vergroten’ mijn passie voor het vak te delen met gelijkgestemde professionals. Het was een intensief proces, waarbij ik mezelf heb uitgedaagd om het beste uit mezelf te halen en mijn salon naar een hoger niveau te tillen. Hoewel het soms veel en vermoeiend was, gaf het me ook voldoening en energie en verrijkte het me niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Daarnaast heeft het me gemotiveerd om mijn dromen na te streven.’ En dromen heeft ze genoeg! Naast het up-to-date houden en verbreden van haar kennis, wil ze blijven investeren in behandelingen of apparatuur. ‘Daarnaast heb ik een wens om een eigen cosmeticamerk te ontwikkelen. Ik koester deze ambitie en ben vastbesloten om dit concept tot in de kleinste puntjes uit te werken voordat ik het ga lanceren. Mijn visie is om dit merk te integreren in mijn salon en het concept Magnifique uit te breiden naar meerdere vestigingen. Bovendien wil ik graag de mogelijkheid onderzoeken om een boek te schrijven. Er zijn dus volop plannen en ideeën die ik wil verwezenlijken!’, zegt de bevlogen ondernemer.

Dit zeiden de juryleden:
Enthousiaste vakvrouw met een duidelijk concept. Dit concept is leidend voor haar bedrijf en zij laat zich niet afleiden door randzaken. Wil blijven groeien als vakvrouw en maakt daar bewuste keuzes in.

Met haar salon Magnefique heeft Priscilla een uniek 4 stappenplan ontwikkeld en hierbij keuzes gemaakt welke behandelingen hierbij passen. Door haar vele opleidingen, trainingen en ambities die zij nog heeft voor de toekomst maakt zij duidelijke keuzes. Ze is een schoonheidsspecialiste met een duidelijke visie en missie.

Een specialist die goed weet waar ze het over heeft. Maakt duidelijke keuzes binnen haar bedrijf en weet dit op een klantvriendelijke manier te communiceren. Heeft grote plannen voor de toekomst en zoekt graag uitdagingen op.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid | 13 mei
Beauty Award winnares categorie Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord