HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Award winnares categorie Salonmedewerker van het jaar

Posted on

Vicky Janssen | Touch of Beauty

Vicky Janssen, werkzaam bij Touch of Beauty, is heel blij met de kans om deel te mogen nemen aan de nieuwe categorie ‘salonmedewerker van het jaar’ van de Beauty Award. ‘Ik vind het positief dat ook salonmedewerkers hiermee een stem krijgen. Er lopen zoveel getalenteerde schoonheidsspecialisten rond en ik verwacht dat zij zich alleen maar meer gaan ontwikkelen nu deze award ook voor hen binnen handbereik ligt’, zegt Vicky. Het traject heeft ze als een ‘enorme rollercoaster’ ervaren, in goede zin!

De salonmedewerker had niet verwacht dat er zoveel op haar af zou komen tijdens het proces van de Beauty Award. ‘Het voelt als een mooie reis die je maakt, samen met de medegenomineerden. Het geeft mij energie om alles uit dit vak en uit mezelf als huidspecialist te halen’, zegt Vicky hierover. Ook op persoonlijk vlak heeft ze het gevoel dat ze met een sneltreinvaart een groei doormaakt en zichzelf beter heeft leren kennen. Zo weet ze nu wat ze wél en juist niet wil uitstralen en haar deelname zorgt voor meer bewustwording. ‘Dit proces geeft mij inzicht om ergens naartoe te werken, om een doel voor ogen te hebben. En stil te staan bij vragen als: wat onderscheidt mij van anderen? Waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn verbeterpunten? Je krijgt echt een spiegel voor.’ Voor Vicky was het de perfecte timing om zich hiervoor aan te melden. Ze is net dertig én moeder geworden. ‘Een moment om te reflecteren. Ik was benieuwd waar ik sta op dit punt in mijn leven.’ Vicky is erg te spreken over de samenwerking met Suzan Mulder, eigenaar Touch of Beauty. ‘De band met Suzan is heel belangrijk voor me. We inspireren elkaar, houden elkaar scherp en er is ruimte voor ontwikkeling en verdieping. Ik vind de gemoedelijke sfeer en het vertrouwde van deze salon ontzettend fijn. Er is een goede connectie met onze klanten; een persoonlijke benadering staat hierbij voorop. Werken bij Touch of Beauty heeft me veel rust gebracht. Mijn deelname aan de Beauty Award is niet alleen een meerwaarde voor mezelf, maar zeker ook voor de salon!’ Een invloedrijke ontwikkeling van deze tijd is volgens Vicky dat de regels binnen het vak zijn aangescherpt en dat schoonheidsspecialisten aan bepaalde eisen dienen te voldoen om het beroep op een goede manier uit te kunnen oefenen. De ‘trend’ om mooi, gezond en natuurlijk oud(er) te worden, spreekt haar daarnaast erg aan. ‘Ik vind het belangrijk dat we de gezondheid van de huid in de gaten houden.

‘Er is een goede connectie met onze klanten; een persoonlijke
benadering staat hierbij voorop. Werken bij Touch of Beauty
heeft me veel rust gebracht’

Dan heb je misschien hier en daar een lijntje, maar dat is dan wel een ‘vitaal’ lijntje. Binnen het vak merk ik ook een toename van medische kennis. We zien als huidspecialisten zoveel voorbijkomen in de salon dat het fijn is om bijvoorbeeld een verdacht plekje te kunnen tackelen en de klant door te verwijzen naar de arts’, zegt Vicky. Haar droom is om twee werelden te combineren, enerzijds om in dienst te blijven en met collega’s samen te werken, anderzijds om iets voor haarzelf op te starten of om kennis te delen met vakgenoten middels trainingen. Eigenaar Suzan is vol lof over Vicky en we laten haar graag even aan het woord: ‘Vicky is een fantastische en lieve allround schoonheidsspecialist die werkt met passie en toewijding. Ze is oprecht een mooi mens, enorm positief en zeer begaan met haar klanten, collega’s en het bedrijf. Ik kan honderd procent op haar bouwen en ben super trots dat ze de winnares is van de Beauty Award!’

Dit zeiden de juryleden:
Deze salonmedewerker wil je heel graag in je team. Echte professional met een duidelijke visie die ze ten dienste stelt van het team en het bedrijf waar ze werkt.

Vicky van Touch of Beauty heeft veel passie en inzet voor het vak. Ze zoekt naar diepgang in haar werk en wil
daarom haar collega’s en anderen meenemen naar een beter niveau.
Ze wil dit graag bereiken door zich meer te ontwikkelen door goede scholing en trainingen. Ze is tevreden over de persoonlijke groei die ze als medewerkster heeft doorgemaakt.

Een medewerker die niet alleen meewerkt, maar ook meedenkt met het bedrijf. Weet goed wat ze wilt, overlegt, maar respecteert de keuze van het bedrijf. Werkt vanuit het hart, houdt van zelfreflectie en praat met passie over haar rol binnen het bedrijf. Een medewerkster die mede het bedrijf laat groeien.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Beauty Award winnares categorie Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid
Beauty Award winnares categorie Salonmedewerker van het jaar

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord