HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Facing cancer with confidence

 

“Je kijkt elke dag in de spiegel en denkt: wie ben ik eigenlijk? En als je er dan vervolgens weer uitziet zoals je zelf bent, dan voelt dat gewoon prettig en kan je weer vol vertrouwen de straat op.” Mariska

Voor mensen zoals Mariska zet Stichting Look Good Feel Better (LGFB) zich iedere dag in. Jaarlijks krijgen steeds meer mensen de diagnose kanker. LGFB wil deze mensen met kanker helpen zich beter te voelen door ondersteuning in en advies te geven over uiterlijke verzorging.  Wij organiseren workshops (op locaties door heel Nederland en online) en geven informatie over uiterlijke verzorging bij kanker, zodat mensen met kanker zichzelf kunnen blijven herkennen in de spiegel.

“Eens een keer niet voor behandelingen naar het ziekenhuis maar een heerlijke workshop van Look Good Feel Better! Wat was ik blij met de lieve mensen die mij hielpen en adviseerden over hoofd, huid en haar tijdens en na alle behandelingen. Gewoon even in de watten worden gelegd en geen patiënt zijn. Ik zat te shinen in mijn auto toen ik terugreed naar huis. Ik vind het echt een meerwaarde dat deze stichting er is! En ik heb er een hele fijne en lieve schoonheidsspecialiste aan overgehouden.” Susanne

“Bij iedere workshop ontmoet ik moedige mensen en zie ik welke enorme impact kanker op hun leven heeft. Kanker kent geen grenzen, geen noodrem of stopknop. Kanker dendert door en zet je leven op z’n kop. Het is zo bijzonder om te zien dat dan onze praktische tips op het gebied van uiterlijke verzorging zo’n positieve invloed kan hebben op hoe iemand zich voelt. Te vaak neemt kanker de eigenwaarde en het zelfvertrouwen weg. Wij vinden dat niemand met kanker zich eenzaam mag voelen of eigenwaarde mag verliezen. Daar zetten wij ons voor in!

‘Look Good Feel Better’ ontvangt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van giften en donaties. Het aantal mensen met kanker groeit nog steeds en daarom is alle hulp welkom.

Help jij mee?  Steunen kan op verschillende manieren:

Tijd: Overweeg om wat van je tijd en expertise te schenken. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van ‘Look Good Feel Better,’ en jouw inzet kan echt een verschil maken in het leven van anderen.

Geld: Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan ons programma. Een financiële bijdrage kan een wereld van verschil maken.

Producten: Misschien heb je geschikte schoonheidsproducten voor deze doelgroep die je zou willen doneren. Deze kunnen worden ingezet bij de workshops.

Bekendheid: Deel onze boodschap met je vrienden, familie en collega’s. Het vergroten van de bekendheid van ‘Look Good Feel Better’ kan meer steun en middelen opleveren voor degenen die het het hardst nodig hebben.

Samen kunnen we nog meer mensen met kanker een lach op hun gezicht toveren. Of zoals Alexandra in haar column zegt ‘een blije dag’ bezorgen!”

Henriëtte Uffing, directeur LGFB

Bij interesse kan je contact opnemen met Look Good Feel Better via    info@lookgoodfeelbetter.nl of 030 -697 15 11                                                                                  Voor meer informatie: www.lookgoodfeelbetter.nl. __________________________________________________________________________

Over Look Good Feel Better
Look Good Feel Better geeft al meer dan 22 jaar informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Dit doen zij door het geven van voorlichting, het organiseren van speciale workshops in ziekenhuizen en online, persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, visagisten, huidtherapeuten en kappers, haarwerkspecialisten. www.lookgoodfeelbetter.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Oktobereditie van De Beauty Professional
Facing cancer with confidence

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord