HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Zin in een studiereis naar een tropisch eiland?

14 januari 2023 vertrekt U-Consultancy met een groep schoonheidsspecialisten naar het zonnige Curaçao voor de jaarlijkse studiereis. Voor deze onvergetelijke studiereis zijn er nog enkele plekken vrij. Dus zie jij het zitten om je verder te verdiepen in de dermatologie op een tropisch eiland? Grijp dan snel je kans en schrijf je in!

Carla Uppelschoten, directeur, vertelt: “TIjdens de studiereis naar dit tropische eiland kun je naast de basis- en vervolgopleiding ook vier verschillende masterclasses volgen. Het is dus mogelijk om zelf te beslissen welke opleiding en/of masterclass je graag wil volgen. Het is uiteraard ook mogelijk om een partner mee te nemen en je eigen reisduur samen te stellen. Mocht je alleen willen gaan en een kamer/appartement willen delen dan kan U-Consultancy je eventueel koppelen aan iemand die ook alleen gaat. Ben jij al helemaal enthousiast geworden over de studiereis naar curaçao, een prachtig tropisch eiland, en wil je je inschrijven? Ga dan naar de website en schrijf je nog last-minute in. Hopelijk zien we jou in dit tropische paradijs!”

Schrijf je vandaag nog in! https://www.uconsultancy.nl/inschrijfformulier-studiereis/

Meer lezen over een eerdere reis kan ook hier: https://beauty-pro.nl/actueel-overall/huid-actueel/verleg-je-grenzen-samen-met-u-consultancy/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Gharieni: “Innovatie van onze hoofdsteun”
Zin in een studiereis naar een tropisch eiland?

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord