HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Verleg je grenzen samen met U-Consultancy

Leren is investeren en voor de beste opleidingen ben je bij U-Consultancy aan het juiste adres. Het opleidingsinstituut, gespecialiseerd in dermatologische opleidingen en trainingen, is een begrip binnen de beautybranche. Met een gerichte, actuele opleiding van U-Consultancy kun je je klanten in de salon nog beter van dienst zijn en het juiste advies geven. En wie écht zijn grenzen wil verleggen, volgt een opleiding dermatologie op het zonovergoten eiland Curaçao!

Enthousiaste groep schoonheidsspecialisten met diploma op zak naar huis
Jaarlijks organiseert U-Consultancy deze populaire studiereis waar je niet alleen de basis- en vervolgopleiding dermatologie kunt volgen, maar ook in één week tijd verschillende Masterclasses kunt volgen. Het Curaçao-programma is heel breed en naar eigen inzicht in te delen. Ook dit jaar vertrok een enthousiaste groep schoonheidsspecialisten naar het eiland om hun kennis bij te spijkeren en zichzelf uit te dagen op hun vakgebied. Er waren maar liefst 16 schoonheidsspecialisten uit Nederland en België en Curaçao. Dit zorgde voor boeiende gesprekken en het uitwisselen van waardevolle informatie! Aan het einde van de studieweek was iedereen super enthousiast en een hoop kennis wijzer. “Een prachtig eiland, kennis vergroten en gezelligheid met vele lieve collega’s uit het vak! Carla, Dermatologen én studiegenoten, bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! Echt een aanrader!” “In een prachtige, relaxte omgeving jouw kennis over de huid naar een hoger niveau tillen. Fijne docenten die op een prettige en begrijpelijke manier les geven. Ideeën uitwisselen met collega’s en ‘s avonds heerlijk onder de palmboom met de voeten in het zand genieten van de ondergaande zon. Dat zijn toch wel de krenten in de pap die we onszelf moeten gunnen!”

Een goede investering in jezelf
Een opleiding is een investering in jezelf en betaalt zich op verschillende manieren terug. Met een diploma van U-Consultancy bewijs je dat je een bepaald niveau hebt. Je laat ook zien dat je weet wat je wilt en gemotiveerd bent om je verder te ontwikkelen. Spijker dus ook je deskundigheid bij eventueel in combinatie met een geweldige vakantie! Een studiereis is niet alleen een bijzondere manier om verder te leren, maar ook heel praktisch. Vaak leer je meer, omdat je in een inspirerende omgeving in een korte tijd alle leerstof krijgt. Ook enthousiast geworden? De planning voor de studiereis in 2023 is al gemaakt: vertrek uit Nederland op 14 januari en 22 januari de terugreis. De opleiding, onder leiding van Nederlandse dermatologen, wordt gegeven op het Morena Resort waar je ook het verblijf kunt boeken. Meer informatie over deze reis vind je op www.uconsultancy.nl, onder het kopje ‘Studiereis Curaçao.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

Posted on

De nieuwe (02 | 2024) editie van De Beauty Professional is in ...

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Posted on

Myrthe Feijen is een 36-jarige schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van Blush ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Posted on

We zijn verheugd om onze nieuwe columnist van ons vakblad aan te ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Stel jouw vragen aan Annemarie van Gaal tijdens de ‘Week van de Beautyprofessional’!
Verleg je grenzen samen met U-Consultancy