HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Internationaal Therapeut: 19 & 20 november 2022 in Expo Houten

Veel belangstelling voor Beurs voor Totale Gezondheid
Het gaat goed met de “natuurlijke gezondheid” in Nederland. Steeds meer mensen zijn zich bewust dat je je eigen vitaliteit positief kunt stimuleren door een gezondere levensstijl erop na te houden. Denk daarbij aan meer bewegen, betere en verse voeding en bewust te kiezen voor “Nature is my Medicine”.

Internationaal Therapeut gaat echter nog een paar stapjes verder. De beurs is een “Natuurlijk Gezond Verzamelpunt” en laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid van lichaam, geest en ziel.

Wat is de beurs?
Gezondheid is een evenwicht van alle beschouwende kanten: fysiek, sociaal, emotioneel en spiritueel. Dit vraagt een bewustzijn dat zich richt op “gezond” gedrag, kennis, inzicht, motivatie en allicht inspiratie.

De doelstelling van Internationaal Therapeut is het laten zien van ontwikkelingen van inzichten in de complementaire gezondheidszorg. Een podium aanbieden van voorlichting en verhoging van de integratie en het tot explicatie brengen van de body-mind-spirit aanpak. Het vergelijken van de voordelen van de behandeling van de hele persoon door het herstel van het evenwicht en de versterking van het individuele genezende vermogen in plaats van zich uitsluitend te richten op de ziekte of de ziekte van de patiëntenzorg te verbeteren.

Veel belangstelling
Momenteel hebben zich al 200 bedrijven ingeschreven voor deelname, waaronder veel organisaties die voor het eerst meedoen aan Internationaal Therapeut. Ook worden er 70 lezingen, seminars en voordrachten georganiseerd met een keur aan bekende sprekers en auteurs die ingaan op tal van actuele onderwerpen.

Internationaal Therapeut
Zaterdag 19 en zondag 20 november 2022
Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur
Expo Houten – Meidoornkade 24 – 3992 AE Houten
Er rijdt een gratis pendelbus van het station Houten naar de hal en vice versa tijdens de beursdagen.

Voor meer info: www.internationaaltherapeut.nl

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Oktober editie vakblad Massage Magazine is verschenen!
Internationaal Therapeut: 19 & 20 november 2022 in Expo Houten