HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Eigenaar van Sooner Events, Anouk Schwieters, ziet uit naar deze 11 editie van de MCV: “Na een paar lastige beursjaren leven we enorm toe naar maart. Ook van de verplaatsing naar NEXT Level in Gorinchem verwachten we veel goeds. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van bezoekers én exposanten, dáár doen we het voor. De sfeer op de beurs, de kleinschaligheid en diversiteit behouden is daarvoor bepalend”. Ook met betrekking tot bezoekers is de organisatie selectief: alleen zorgprofessionals kunnen een toegangskaartje kopen.

De standhouders zijn voornamelijk opleidingsinstituten, beroepsverenigingen, en leveranciers van apparatuur en praktijkbenodigdheden. Rond het thema massage- en complementaire zorg biedt de MCV een veelheid aan stands, behandelingen, workshops, lezingen, acties en aanbiedingen. Wie actief is in de complementaire, holistische, wellness en zorg kan zijn of haar hart ophalen aan de getoonde kennis en producten. Doordat veel exposanten behandelingen en producten ter plaatse demonstreren is de MCV een echte belevingsbeurs. Naast educatie is het evenement ook populair doordat je gemakkelijk andere vakgenoten ontmoet in een ontspannen sfeer. Het delen van kennis en het verdiepen van relaties blijkt een belangrijke reden om de beurs te bezoeken.

De Vakbeurs voor zorgprofessionals beleeft het komende voorjaar op 3 en 4 maart 2023 haar 11e editie op een nieuwe locatie NEXT Level in Gorinchem. Ze nodigt jou graag uit met 50% korting op de entreeprijs. Gebruik de code ‘MM23’ bij je bestelling en betaal €10,-. Hopelijk zien we je op de beurs, hieronder een tipje van de sluier wat je kan verwachten.

Nieuwe samenwerking met internationaal tintje

Nieuw is de samenwerking met de MAP, hét event voor Medicinale en Aromatische Planten. Wie zich wil verdiepen in de natuurgeneeskunde -en de rol die plantextracten daarin spelen- komt helemaal aan z’n trekken.  “Er valt nog veel te leren van inheemse volkeren”, we gaan de bezoekers in contact brengen met internationale herbalisten, producenten en inheemse boeren die de traditionele kennis van medicinale en aromatische planten sinds eeuwen toepassen. MAP verzorgd een groot Ayurvedisch plein op de beurs en een bijhorend Ayurveda Study Day op 3 maart met internationale sprekers. Kosten € 47,50 p.p. incl. Ayurvedic lunch and tea (excl. toeslag ticketkosten) voor de gehele dag incl. beursbezoek (LVNT en NWP 4 accreditatiepunten).

Ayurveda is een holistische filosofie en praktijk die al duizenden jaren wordt toegepast in India. Het richt zich op het in balans brengen van het lichaam, de geest en de ziel en is daarom een waardevolle aanvulling in massagesalons en alternatieve praktijken door de  unieke en holistische benadering die zich richt op het herstellen van het evenwicht en het verbeteren van de algehele gezondheid van de klant.

Op 4 maart een 2 uur durende internationale talk The Benefits & Risks of Hemp & Cannabis + Goodiebag twv €100,-!

Word onderdeel van de revolutionaire toekomst van natuurlijke geneeskunde met Hennep!

Ontdek hoe u hennepproducten op een verantwoorde en duurzame manier kunt integreren in uw praktijk. Als masseur of therapeut wordt u op de hoogte gebracht van de voordelen van natuurlijke behandelingen en producten voor uw cliënten. Hennep is daarop geen uitzondering. Deze veelzijdige plant biedt tal van gezondheidsvoordelen, waaronder het verminderen van angst en het verbeteren van de slaap met CBD-olie. Leer alles over deze veelbelovende plant en haar vele toepassingen! Boek de lezing voor € 25,00 p.p. (excl. toeslag ticketkosten)

We hopen u te zien op de beurs, see you sooner!

Het beursterrein is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de auto. Bezoekers kunnen alles lezen op de website van SoonerEvents. Massage & Complementair Vakbeurs https://www.soonerevents.nl/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Bakuchiol, de nieuwe retinol?
Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord