HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Driedaagse training MLD Been/Voet – 4, 11 en 25 oktober

In deze 3-daagse training MLD Been/ Voet leer je de complete behandeling uit te voeren volgens de originele Voddermethode.


***Attentie***
Deze training is alleen bedoeld voor schoonheidsspecialisten/pedicures en masseurs die al bekend zijn met de theorie en de techniek van MLD en hierin eerder ervaring hebben opgedaan.


Tijdens de training ligt het accent op het aanleren van nieuwe praktische vaardigheden MLD waarmee de onderste ledematen behandeld worden. De behandeling van oedeem ten gevolge van kanker komt overigens NIET aan de orde dit is namelijk een absolute contra-indicatie. De theorie bestaat voor een groot deel uit een verdieping van de basistheorie op de indicaties van MLD van been/voet en de opbouw van een behandeling in dit gebied/casuïstiek, omdat de docent kan putten uit jarenlange praktijkervaring met MLD.

De docent zal zelf model liggen voor de deelnemers om zo optimale feedback te kunnen geven over de uitvoering van de MLD-technieken. Tijdens de gehele training word je begeleid én opgeleid door TOP docent Désirée Groen; zij is als lymfetherapeut in de wereld van MLD al jarenlang als docent bekend.
Désirée is opgeleid als oedeemtherapeut aan de Dr. Vodder Academie in Oostenrijk en al ruim 25 jaar actief in “de lymfe” binnen het vakgebied van de schoonheidsverzorging als docent, assessor en gastspreker.

Inhoud van de training:

  • Lymfestelsel been/voet.
  • Waterscheidingen been/voet.
  • Verdieping lymfostatisch/ lymfodynamisch oedeem.
  • Combinatiemogelijkheden MLD been/voet met andere behandelingen.
  • Contra-indicaties MLD been/voet.

De Huidexpert Club is een non-profit club van en voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten en werkt met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. De training wordt gegeven bij de Huidexpert Club in Soest. Alle trainingen zijn 100% merkonafhankelijk, van hoog niveau door inzet van zeer ervaren en deskundige docenten.

Gratis aanmelden voor deze (en andere) trainingen gaat simpel & snel: www.huidexpertclub.nl/aanmelden-training/

Meer info:
T: 035- 60 99 220
Mail: info@huidexpertclub.nl
Whatsapp: 06- 53 63 58 66

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Training Shiatus/Oosterse Massage – 7 en 28 September
Driedaagse training MLD Been/Voet – 4, 11 en 25 oktober

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord