HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De Vakbeurs voor zorgprofessionals/geïnteresseerden plaats in het NEXT Level in Gorinchem. Ontvang nu 50% korting op de entreeprijs. Gebruik de code ‘sooner24’ bij je bestelling en betaal €10,-. Lees hieronder wat je kan verwachten.

“Samen natuurlijk beter” daar draait het om op de Massage Complementair Vakbeurs waar reguliere zorg haar grenzen bereikt, kunnen natuurlijke behandelmethodes de uitkomst bieden, en visa versa. Samen kunnen ze veel betekenen om gezondheid en welzijn te waarborgen. De beurs biedt een platform waarin deze integrale visie centraal staat.

Van oorsprong is de beurs gestart als een Massagevakbeurs. In 2013 is de beurs verder ontwikkeld tot een evenement dat zowel massage als complementaire therapieën omvat. Steeds meer therapeuten uit verschillende disciplines weten de beurs te vinden. Een echte ontmoetingsplek om je kennis op peil te houden, je te laten inspireren, te verbinden met vakgenoten en in te kopen tegen interessante prijzen! Hierbij gaat het om tal van gezondheid gerelateerde producten en diensten als cursussen, producten, methodieken, voeding en suppletie en veel meer.

Nederland gezonder maken en behouden. Daar draait het om op deze beurs. Wat zijn de ervaringen, ontwikkelingen en vernieuwingen? Wil jij je verder verdiepen in de wereld van natuurlijke gezondheid en daarnaast profiteren van de vele beursacties? Kom dan naar de bron van leefstijlkennis, -inzichten en -ervaringen, én de plek om te netwerken.

Beleef en ontdek -> Verken zo’n 100 deelnemende exposanten en vind verdieping in een of meer van de 42 workshops/lezingen.
Locatie -> Noteer 19 en 20 april voor de 12e editie van de Massage en Complementair Vakbeurs in het NEXT Level te Gorinchem.

We hopen je te zien op beurs, see you sooner!
Bezoekers kunnen alles lezen en kaarten bestellen op de website van SoonerEvents.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Kom ook naar Beauty Trade Special!
Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord