HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Brabants Nail Event verdubbeld met aantal inschrijvingen: ‘Stylisten zijn toe aan een uitdaging’

Posted on

Geen 150 deelnemers, maar meer dan 300 stylisten gingen de strijd aan tijdens het Brabants Nail Event op zaterdag 12 en zondag 13 maart. Het competitieteam van Loveness blikt tevreden terug: “We zijn met de meeste bekers naar huis gegaan en hebben zelfs twee keer gewonnen in de gevorderden divisie en masters.”

Het team van LoveNess is met maar liefst 16 deelnemers sterk vertegenwoordigd tijdens het Brabants Nail Event. Bargje Boudens, founder van Loveness: “Onder begeleiding van coach Rob Rediers van Rediershof hebben we enorm gescoord op het Brabants Nail Event. Ik ben ontzettend trots op mijn team en de behaalde prijzen.”

Winnaars
Zo mocht Dewy Verschuur de beker van de eerste plaats nail art voor beginners in ontvangst nemen. Rob Rediers won maar liefst vijf bekers in de hoogste divisie (master): eerste plaats Special Shape Inlay, eerste plaats Babyboom, tweede plaats Salon French, derde plaats Nail art en de derde plaats in de categorie Poster. Sanne Smeets werd derde in de categorie beginner Special Shape Inlay. Shelley Laxminarayan stapte dit jaar uit haar comfortzone: “In plaats van de Competition French en Gelpolish, heb ik voor de eerste keer meegegaan in de beginners divisie categorie Babyboom en Special Shape French Inlay.”

Nog meer winnaars
Marjolein Tuinenburg wint de tweede prijs in de categorie 3D extreme nail art voor gevorderden en de derde prijs in de competitie voor beginners. Veronique Muijtjens-Huntjes brak records met haar deelname in verschillende categorieën: Catwalk Nails, Jewellery Competition, Nail Art, Bling, 3D Extreme, Extreme 1 nail. Zij won de overall beker en kroon voor gevorderden. Marcha Kuipers pakte de derde plaats in de moodboard tipbox voor beginners en haar dochtertje Daimy Kuipers won de tweede prijs in de kids competitie.
Juul Giesen-Custers won maar liefst drie bekers: de tweede plaats voor Nail Art beginners, de tweede plaats voor Posters gevorderden en de derde plaats voor Catwalk. Puck van Boxtel won de eerste prijs voor de Moodboard Tipbox en Mirjam van Galen valt meerdere keren in de prijzen: de derde plaats Extreme Nail, eerste plaats Strass Competition, eerste plaats Fantasy Nails en in de Grand Prix Master Division wint ze een beker en een kroon.

Bekijk de uitgebreide uitslag van de het Brabants Nail Event 2022 hier.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
EcoSun Pass: zonverzorging ontmoet milieuvriendelijkheid by Diego dalla Palma professional
Brabants Nail Event verdubbeld met aantal inschrijvingen: ‘Stylisten zijn toe aan een uitdaging’