HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

BEURSNIEUWS! Nieuw wellnessconcept van Gharieni en kans maken op 75 euro korting

Heb jij alles al gelezen over ons prijzenfestival tijdens de Beauty2buy beurs? Ook Gharieni wilde jullie graag iets aanbieden en geeft daarom 5 cadeaubonnen weg van maar liefst 75 euro! Wat je daarvoor moet doen? Alleen even langskomen bij ons op de stand: 3A021, meteen naast de ingang!

En vergeet niet ook een bezoekje te brengen aan de stand van Gharieni zelf, want ze hebben echt iets unieks te laten zien! Misschien heb je het al gelezen in het magazine, maar zo niet, lees dan even verder!

Gharieni Nederland presenteert de RLX Aurasens!

Het is weer zover! Op 24, 25 & 26 september 2022 staat Gharieni Nederland op de najaarsbeurs Beauty2Buy in Utrecht. Je kan ons terugvinden aan standnummer 4B080. Wij staan alvast te popelen om nieuwe klanten te ontmoeten! Be there & laat je inspireren en verrassen door ons advies, een nieuwe conceptbank en uiteraard: de beurskorting.


Gharieni bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren. Maar als kers op de taart willen we jou op de beurs graag voorstellen aan onze nieuwste Mind/Body and Wellness Technology: de RLX Aurasens. Deze luxueuze lounger is ontworpen als een bijzondere en meeslepende welzijnservaring. De magie van ritmische muziek en haptische sensaties verheffen je en voeren je mee naar een andere dimensie. Je kan zelf een zorgvuldig samengesteld ervaringsprogramma kiezen met je favoriete muziek om je mee te laten voeren op reis. Even weg van de dagelijkserealiteit. De ervaringsprogramma’s zijn afgesteld op de vier natuurelementen. Zo heb je vuur, water, aarde en lucht.

  • Vuur voor wie verlichting zoekt bij spierspanning. Het is ook ontworpen om de onmetelijkheid van passie te activeren en aan te boren om je kracht van binnenuit te ontsteken en je energieniveaus te verhogen.
  • Water voor wie op zoek is naar diepe ontspanning en emotionele genezing. Ervaar de streling van zachte golven, het druppelen van regendruppels op je rug, de onvergelijkbare helende eigenschappen van de oceaan. Water reinigt, zuivert en vindt altijd zijn weg naar de bron.
  • Aarde voor wie op zoek is naar meer evenwicht en fysieke energie. Het aarden van jezelf helpt om mentale stress en angsten te overwinnen. Jezelf aarden verhoogt je gevoel van waarneming.
  • Lucht voor wie mentale helderheid en lichamelijk herstel zoekt. Omhels de lichtheid van het één zijn met lucht. Ervaar jezelf als een grassprietje, of een blaadje op een tak dat beweegt in de wind. Lucht geeft een lichtheid van zijn die onbereikbaar is in het dagelijkse leven.

Kom onze nieuwe conceptbank RLX Aurasens bewonderen en uittesten op onze stand. Gharieni! Are you the next?

www.gharieni.nl

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
BEURSNIEUWS! Bedenk alvast wat jij zou kiezen als je wint: de Anti-Aging Glow behandeling van GIGI of van Xminerals?
BEURSNIEUWS! Nieuw wellnessconcept van Gharieni en kans maken op 75 euro korting