HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe editie ProfNail Magazine op de mat!

De nieuwste editie van ProfNail Magazine is verschenen! ‘Vernieuwing, vernieuwing & nog eens vernieuwing!’ Door Moniek Robbe, hoofdredacteur a.i.

Yes! Alweer editie 3 op de deurmat! En wat voor een! Ik heb jullie in de vorige editie verteld over de overname van dit mooie vakmagazine door onze uitgeverij. Maar ik heb daarbij ook vertelt dat we wel wat dingen zouden veranderen. Inmiddels is dit een editie die al aardig in de buurt komt van hoe we het willen hebben! We hebben zeer interessante terugkomende rubrieken die we deze keer presenteren, zoals Natuurlijke Nagelverzorging, Voeding & Nagels, Finishing Touch in 10 minuten, Anatomie Pathologie, Nagels & Psyche, Hygiëne in de salon, Internationale Nageltrends en uiteraard verschillende ondernemerscolumns over onder andere marketing en social media. Uiteraard zullen ook de step-by-steps en mooie interviews nooit ontbreken. Kortom, een musthave voor jou als professionele nagelstylist!

En zijn er onderwerpen die je mist in het magazine? Of is er iets specifieks waarover je zou willen lezen of wat je wilt weten. Stuur dan een mailtje naar info@beauty-pro.nl. Want we maken dit magazine voor jullie! Dat betekent dat we jullie er ook actief bij willen betrekken!

We zijn gelukkig alweer heel wat weken aan het werk en het ziet er niet naar uit dat de overheid nog beslist tot een lockdown. Nu weet je het natuurlijk nooit – kijk bijvoorbeeld maar naar wat er in België gebeurde – maar de vooruitzichten zijn positief. Dat betekent dat jullie lekker aan de slag kunnen blijven. Kijk dan ook eens goed naar jezelf als ondernemer en de uitstraling van je bedrijf. Loopt alles zoals je dat zou graag willen? Klopt de uitstraling van je salon met de website en je social media kanalen? Zijn er dingen te verbeteren? Laat ook een ander eens kijken naar wat zij vinden van jouw salon en kijk of het klopt met wat jij wilt uitstralen. En is er wellicht meer omzet te behalen dat je nu misschien laat liggen? De tips die je in dit vakmagazine krijgt, zijn in ieder geval goed bruikbaar. Pas jij alles al toe? En geef die klant die finishing touch in 10 minuten als extraatje of als extra inkomsten! Ik wens iedereen veel leesplezier!

Moniek Robbe, hoofdredacteur a.i.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Brow Lamination: Bye bye eigenwijze wenkbrauwen
Nieuwe editie ProfNail Magazine op de mat!