HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Aletta’s zomertip: Komkommertijd

Het is even passen en meten wanneer jijzelf én je klanten op vakantie gaan. Dan heb je te maken met pieken voor- en na je vakantie. Plan nu alvast door met je klant. De schoolvakantie is zes weken, maar niet iedereen gaat in die periode en ook al niet de volle zes weken. Mocht je dat dus nog niet doen, maak dan ten minste twee of drie afspraken vooruit, tot na de vakantie.

Of de zomerperiode voor jou komkommertijd is of niet hangt naast de planning ook samen met de ideale klant. Wanneer de ideale klant een bepaald doel nastreeft, zal ze het uit het hoofd laten om in de vakantie een behandeling over te slaan. Je streeft samen naar een resultaat of wilt dit behouden. Een groot gat tussen de behandelingen komt de investering die al gedaan is niet ten goede. Dat is zonde.

Nog een probleem in de zomer, bij een hittegolf, of een prachtige stranddag; de last-minute afzeggers of no-shows. Ook dit probleem voorkom je zo goed als met het hebben van ideale klanten. Naast het resultaat heb je met de ideale klant ook meer binding, wat afbellen voorkomt.

Hoe is het dus gesteld met jouw klantenbestand? Heb je wel eens gekeken wie er echt elke zes weken komt voor een betere behandeling en ook nog eens minimaal vijf producten gebruikt? Dit zijn producten als een cleanser, tonic, dagcrème, nachtcrème en spf of serum.

GRATIS MASTERCLASS – AANSTAANDE ZATERDAG
Wanneer het onderwerp ‘ideale klanten’ je aanspreekt, dan heb ik iets leuks voor je. Aanstaande zaterdag 14 mei om 09:00-10:00 geef ik gratis de online masterclass: ‘Meer omzet, meer winst voor huidspecialisten’ Tijdens deze masterclass leer je wat nodig is om de ideale klant aan te trekken of creëren. Je zult versteld staan wat dit je alleen in euro’s al kan opleveren. Reserveer je plaats middels onderstaande link. Tijdens de masterclass is er ook de mogelijkheid vragen te stellen in de live chat. De reply terugkijken kan tot zondagavond, mits je je hebt aangemeld. Leuk als jij erbij bent.

Meld je hier aan: https://partnersincreme.nl/gratismasterclass/

Tot zaterdag!
Zonnige groet,

Aletta de Rooij
Business in Beautycoach – Partners in Crème

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Nieuw cosmeticamerk in Nederland: Gilda Liljeblad
Aletta’s zomertip: Komkommertijd