HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best Creations by Nailsateleven

Deze week de ‘Best Nail Creations’ van Elfrida Dominique Dossett, beter bekend als Elf of ELEVEN, van Nailsateleven. Toen ze op de basisschool zat wilde ze al nagels en toen ze 14 was mocht ze eindelijk haar eerste set laten zetten. Ze werkt nu ongeveer 7.5 jaar voor zichzelf. Eerst naast haar kantoorbaan, maar inmiddels al enkele jaren fulltime en het is de beste carrièrekeuze die ze heeft gemaakt. Naast haar werk als nagelstylist biedt ze ook al 2.5 jaar cursussen aan. Lees hier meer over Elfrida, maar bekijk ook vooral haar creaties!

“Mijn eerste ervaring met nagels was helaas geen succes. Mocht ik eindelijk die set, brak er al snel een nagel af. En zelfs na reparatie ging deze weer kapot. Toen besloot ik dat ik dat zelf vast beter zou kunnen en ben ik met mijn moeder naar de groothandel gegaan voor mijn eerste nagelspullen. Ik ben inmiddels 30 en werkt nu 7,5 jaar voor mezelf. Ik heb erg lang naast mijn kantoorbaan nagels geplaatst voor vrienden en familie, tot ik besloot om ontslag te nemen en volledig voor de nagels te kiezen.”

Uitdaging

“Nailsateleven staat bekend om haar kwaliteit, de nagels blijven lang mooi en ik hou van een uitdaging. Ik heb veel klanten die met specifieke art aanvragen komen. Naast het plaatsen van nagels bied ik ook cursussen aan. Nailsateleven biedt starterspakketten aan, maar ik train ook nagelstylistes die graag meer kennis willen over nail art of die hun vijl- en plaatsingstechnieken willen perfectioneren.”

Nooit uitgeleerd

“Wat ik het leukste vind aan het vak is dat er altijd nieuwe dingen op de markt komen. Je bent als nagelstyliste nooit uitgeleerd en omdat iedere klant wat anders wil, is het nooit saai. Ook vind ik het klantencontact heel fijn. Ik hou ervan om met mensen te werken. Tijdens de lessen geef ik mijn leerlingen ook een stukje coaching over hoe ze het beste hun bedrijf kunnen opzetten en met zekerheid hun bedrijf kunnen runnen.”

Klant centraal

“Wat mijn salon uniek maakt, is dat ik echt de tijd neem voor de klant. De klant staat centraal, ik luister naar de wensen. Als ze online iets zien, koop ik de spullen in en als ze een art aanvraag hebben waarbij technieken gebruikt worden die ik nog niet kan, dan ga ik deze leren, zodat ik de klant kan voorzien in haar wensen.”

Toekomst

“Ik denk dat we nog veel nieuwe ontwikkelingen gaan zien in de nagelbranche de komende jaren. Ik ben benieuwd wat er allemaal nog gecreëerd gaat worden!”

BEST CREATIONS by NAILSATELEVEN

Micky en Mini Mouse Disney Set

Dit was mijn eigen idee. Ik zag een plaatje van Micky en Minnie Mouse en heb toen aan de klant gevraagd of ze daar interesse in had. Ze vond het gelukkig een leuk idee. Het design van de andere hand had ik ergens gezien met andere kleuren en daar hebben we een eigen twist aan gegeven.

Deze set is geheel gepaint en de basis is van gesculpte Acryl. Ook heb ik wat Swarovski Crystals toegevoegd.

Voor deze creatie heb ik gewerkt met Acryl van Young Nails en paint gel van Young Nails en Emi.

Speciale tekenstijl

De klant had een set gezien op pinterest waarbij deze tekenstijl werd toegepast. Bij het maken van deze set heb ik de acryl gesculpt en paint technieken toegepast om dit resultaat te bereiken.

Voor deze creatie heb ik Acryl en paint gel gebruikt van Young Nails. Daarnaast heb ik her en der wat Swarovski crystals geplaatst.

3D Bruidsset

Ik wilde graag een bruidsset maken met 3D bloemen en de klant stond ervoor open om mij de vrije hand te geven. Gelukkig hebben mijn klanten vertrouwen in mijn kwaliteiten, dus ik mag vaak dingen van ze uitproberen.

Voor deze set heb ik de Sugar techniek toegepast waarbij je de glitters over ‘natte’ gel strooit om het effect te creëren dat de glitters op de nagel liggen. Ook heb ik hiervoor mijn paint skills toegepast en de bloemen die je ziet zijn gemaakt van acryl. Ook heb ik er wat Swarovski Crystals aan toegevoegd.

Wil jij ook jouw vakgenoten jouw beste nailcreations laten zien? Stuur dan een mail naar info@beauty-pro.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

Posted on

De nieuwe (02 | 2024) editie van De Beauty Professional is in ...

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Posted on

Myrthe Feijen is een 36-jarige schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van Blush ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Posted on

We zijn verheugd om onze nieuwe columnist van ons vakblad aan te ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Show your best results by Ellen de Haan van HU!D
Show your best Creations by Nailsateleven