Jouw stem telt! Professional Beauty Products of the Year

Posted on

Jouw mening telt! En je kunt er nog wat mee winnen ook! De vakbeurs Beauty Trade Special ging helaas niet door dit jaar. Maar we hopen natuurlijk dat we in 2021 weer van de partij kunnen zijn! Elk jaar is er ook de Beauty Award en de uitreiking van de Professional Beauty Products of the Year. Helaas moest ook dit verschoven worden. Maar voor de Professional Beauty Products of the Year Awards kun jij nu wel stemmen.

Er is bijna geen branche te bedenken waarin jaarlijks zoveel nieuwe producten worden geïntroduceerd als de beautybranche. Maar welke innovaties waarderen beautyprofessionals het meest? De wedstrijd Professional Beauty Product of the Year geeft daar al jaren antwoord op. De publieksprijs wordt binnenkort uitgereikt en jij kunt hiervoor stemmen. Hieronder zie je een overzicht van alle producten die meedingen naar een award. Er zijn 5 categorieën: apparatuur, groene cosmetica, lichaamsverzorging, make-up en gezichtsverzorging.

Op https://www.beautyspot.nl/stemmen/ kun je je stem uitbrengen in de verschillende categorieën. Wat kun je winnen? Als je stemt maak je kans op 2 entreekaarten voor de gala-uitreikingsavond van de Beauty Award op zondag 25 april 2021.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Previous
Leren van vakgenoten: Isabelle van Bellafleur (B)
Jouw stem telt! Professional Beauty Products       of the Year