HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Finalist SSP regio Midden/Oost: Rosanne Navis – Salon Adagio

Mag Rosanne Navis zich op 25 april ‘Beste Schoonheidsspecialist van het Jaar regio Midden/Oost’ noemen? Het wordt een spannende strijd. Maar een ding is zeker, zij heeft een heel bijzonder concept neergezet. Een salon waar haar twee passies samenkomen: beauty en piano. Een uniek concept waar ze trots op is, want in welke salon word je behandeld en krijg je tijdens het masker een live piano-concert? Ze wacht in spanning af. Maar wat was de reden dat zij zich opgaf voor de vakwedstrijd? En hoe ervaart zij die weg naar de finale?

Rosanne Navis IS 29 jaar oud en trotse eigenaresse van Salon Adagio in Aalten. Haar missie? “In mijn salon sta jij, jouw huid, huidverbetering, ontspanning en live piano muziek tijdens het masker centraal.” De salon bestaat inmiddels 4 jaar, waarvan de eerste 2 jaar aan huis en sinds 2 jaar op een locatie. Waarom zij zich inschreef voor de Beauty Award? “Ik houd van een uitdaging en was erg benieuwd naar de mening van de jury. Ik doe mee aan de Beauty Award, omdat ik vind dat ik een fantastisch beroep heb, het beste uit mijzelf wil halen en anderen wil inspireren! Twee jaar geleden zat ik tijdens de gala uitreikingsavond in het publiek en toen dacht ik: ‘de volgende editie wil ik op dat podium staan’. En nu behoor ik gewoon tot één van de genomineerden!”

Wat ging er door je heen toen je hoorde dat je genomineerd was? En hoe heb je dit gevierd?
“Super blij!! Wij waren op dat moment bezig met de verkoop van ons appartement; de kijkers kwamen binnen en ik hoorde op dat moment mijn telefoon gaan. Even snel in de mail kijken… ik wist niet wat ik zag! Vervolgens doen alsof er niets was gebeurd en rustig verder gaan met de bezichtiging. Nadat zij weg waren, schreeuwde ik het uit! ? Familie/vrienden bellen en ik heb het uiteraard gevierd. Ook in de salon reageerden mijn klanten ontzettend enthousiast. Ik heb een ‘Beauty Award gezichtsbehandeling’ bedacht. Een unieke behandeling in samenwerking met een yoga docent.”

Waarom denk jij dat jij/jouw salon een van de genomineerden is?
“Ik ben onderscheidend door mijn unieke concept. Ik heb tot op heden wereldwijd nog geen salon ontdekt met hetzelfde concept!”

Wat ging er door je heen toen bleek dat de eerste Beauty Award uitreiking uitgesteld werd? En daarna ook nog eens de tweede datum?
“Balen! Ik heb het direct gedeeld online en heb veel lieve berichten ontvangen. Verder heb ik niks speciaals gedaan, ook niet op de dag dat de uitreiking zou zijn geweest. Ik wacht op de echte uitreiking ?. En natuurlijk was het weer vervelend dat ook de tweede datum in september niet door kon gaan, maar helaas was het niet anders. We hebben als genomineerden in die tijd veel contact gehad met elkaar.”

Heb je geprofiteerd van het feit dat je langer genomineerd was?
“Ja, wij hebben natuurlijk langer reclame kunnen maken met het feit dat we genomineerd waren. Wekelijks vroegen klanten/kennissen er naar, dus ondanks alles was dat een geluk.”

Hoe waardevol was het contact met mede-genomineerden in deze coronatijd?
“Ontzettend waardevol, ik denk dat een groep genomineerden nog nooit zo hecht is geweest. Inmiddels hebben we 1,5 jaar contact en alles wordt gedeeld. Het uitstellen van de Beauty Award, de corona maatregelen, veranderingen binnen de salon. Ik vond het erg waardevol en ik ben blij dat ik deze dames heb leren kennen!”

Rosanne Navis Salon Adagio Essinkweg 6 7122 JN AALTEN

Waarom moet JIJ die Beauty Award winnen?

“Ik heb een uniek concept in Nederland, waarin ik mijn beide passies laat samenkomen. Ik ben jong, ambitieus en heb veel liefde voor mijn vak als schoonheidsspecialiste. Al sinds 2009 ben ik werkzaam in de beautybranche in het binnen- en buitenland. Naast mijn passie voor schoonheid heb ik nog een grote passie; piano spelen. In mijn salon speel ik voor iedereen een aangepaste medley op de piano tijdens het masker. Dit maakt het erg persoonlijk.
De salon bevindt zich op een prachtige locatie buitenaf, is ingericht en ontworpen door een interieurstylist. Geïnspireerd door mijn logo, de werkzaamheden en de producten zijn er matte, poederachtige kleuren gebruikt en zachte materialen die uitnodigen om aangeraakt te worden. In mijn salon richt ik mij op huidverbetering, huidverzorging en make-up. Kortom, overal is goed over nagedacht! Ik ben 4 jaar geleden vanaf 0 begonnen en binnen 1 jaar heb ik een vaste klantenkring opgebouwd. Door mijn enthousiasme, passie, kennis en het unieke concept, draai ik een goedlopende salon, waar ik trots op ben! Daarom moet ik winnen. De Beauty Award zie ik als een kroon op mijn werk.”

Hoe kijk je achteraf terug naar deze onzekere tijd?
“Goed! Het was zeker een onzekere tijd, maar ook hier kom je weer sterker uit. Het is een tijd waarin je erg creatief moet zijn en dat is me gelukt!”

Hoe ga jij De Beauty Award uitreiking bijwonen?
“Helaas vanwege alle maatregelen mag er maar 1 persoon op bezoek komen. Mijn vriend en ik gaan het zeker in stijl vieren, alleen we wachten de maatregelen even af. Ik hoop dat het gaat versoepelen, waardoor ik het inderdaad met familie/vrienden kan vieren.”

Wat ga jij doen als je die Beauty Award wint?
“Groots vieren! Met mijn familie/vrienden en klanten. Ik heb leuke acties bedacht voor in de salon, ik wil andere salons inspireren en uiteraard hopen dat er weer een klein feestje gevierd mag worden.”

Wat gaan jouw klanten van jou horen als je wint?
“Ik ga dit samen met mijn klanten vieren, want zonder deze fantastische klanten had ik hier niet gestaan. Leuke acties bedenken, veel reclame maken en vooral doorgaan waar ik nu mee bezig ben!”

Wil je nog iets zeggen tegen de professionals die twijfelen om mee te doen?
“Maak die sprong in het diepe en doe mee! ? Het is zo ontzettend goed om jouw bedrijf eens onder de loep te nemen. Je gaat er veel van leren, het is een ontzettend leuke uitdaging en je leert veel nieuwe vakprofessionals kennen! Volgend jaar sta jij op dat podium!”

Rosanne heeft eerder meegewerkt aan de rubriek ‘Bijzondere salonconcepten’. Hier zie je haar ook pianospelen. Heb je dat gemist? Bekijk het hier: https://beauty-pro.nl/nieuws/video-bijzondere-salonconcepten-salon-adagio/

WIL JIJ DE BEAUTY AWARD LIVESTREAM BIJWONEN? Meld je dan HIER GRATIS aan!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Monique Spekking
    16 april, 2021

    Ik ben één van haar klanten en het klopt wat zij verteld. Ik vind haar daar nog bescheiden in. Naast de professionele behandelingen, haar pianospel die op jouw is afgestemd, die je raakt, heeft zij ook belangstelling en een luisterend oor voor wie jij bent en wat je bezighoudt. Zij is zeer professioneel en tegelijk heel persoonlijk, alsof je bij een vriendin komt. Tijdens de coronamaatregelen poste zij veel informatie op sociale media, gaf online workshops, was zij actief in het verkopen en bezorgen van haar producten. Zij heeft allesbehalve stilgezeten, juist gezorgd dat zij contact bleef houden met haar klanten. Ik verlaat totaal ontspannen met een mooiere en betere huid, een glimlach, nagenietend van haar pianospel, de sfeervolle salon. Zij heeft mijns inziens deze award dik verdiend!!


Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Posted on

DUBBEL FEEST! Naast het 60-jarig jubileum van Cosinta op 15 juni organiseren we ...

15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Posted on

Een weekend vol glitter, glamour en grenzeloze inspiratie. Dat is precies wat ...

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Posted on

Gisteren kregen wij op Facebook een melding van een nieuwe facebookgroep: ‘Beautysector ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Beauty Award Special: Meet ZILVER sponsor Germaine de Capuccini
Finalist SSP regio Midden/Oost: Rosanne Navis – Salon Adagio