HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Amber Pel

Naast alle gezichtsbehandelingen die ik met heel veel liefde geef. Zijn wenkbrauwen ook een van mijn passies! Dit is naast de gezichtsbehandelingen ook één van de meeste behandelingen die ik uitvoer in de salon. Ik werk met Henna en gewone verf van Intensive.

Wens van de klant
“Dit meisje kwam voor het eerst in de salon. Ze had nog nooit wat aan haar wenkbrauwen gedaan. Ik hou van prachtige volle wenkbrauwen en dat was precies wat ze had. Alleen miste hier nog een mooie vorm in. Ze kwam voor henna, maar ik heb haar gewone verf aanbevolen omdat haar wenkbrauwen al prachtig vol zijn van zichzelf en met gewone verf deze al super mooi worden! Natuurlijk laat ik het altijd bij de klant zelf, ik geef alleen mijn advies. Hier ging ze graag in mee en dit was het resultaat.”

Behandeling
“Ik heb hierbij browmapping toegevoegd om de vorm te bepalen, gewaxd met Lycon wax geëpileerd en dus geverfd met verf van Intensive. Daarnaast breng ik voor de foto om de wenkbrauwen mooi uit te laten komen een klein beetje highlighter op het wenkbrauwbot. Ze was erg blij en komt nu regelmatig terug om de vorm te behouden!” 

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Kerst en 20-jarig bestaan bij Beautysalon Anke
Show your best results! Het resultaat van Amber Pel