HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

INSPIRATIE: Nailtrends voor winter en feestdagen

We willen een mooie huid, een mooie make-up en mooie nagels maken het geheel helemaal af! Welke trends zien we deze winter en feestdagen voor de nagels? Als we kijken naar wat er te zien was op de catwalks zijn dat donkere kleuren en glitters. Maar ook de French manicure en dan veelal de ‘babyboom’ french is veel te zien. Je kunt dit seizoen overigens ook helemaal los gaan met nailart. We verzamelden voor jullie wat mooie voorbeelden van instagram voor de feestdagen en de nieuwe collecties van Essie, O.P.I., ProNails en Magnetic Nail Design.

De nieuwe kerstcollectie 2020 van O.P.I.: Shine Bright

De Shine Bright kerstcollectie bestaat uit 12 kleuren en 3 exclusieve glitterlakken. Je vindt zelfs Swarovski® crystals terug in een aantal exclusieve gift sets, waarmee je een glamourous nailart design kunt creëren. De rijke fluweeltinten in roze, mauve, bordeaux en goudbruin zijn de trend van nu. En voeg een vleugje glamour toe aan je outfit met de goud metallic of zilverglitter. Maak een statement met de violetnuances of de altijd populaire robijnrode kleur. Voor een sophisticated look tijdens de feestdagen ga je voor sensueel, glinsterend champagne, diepblauw of zwart! Wil je echt de show stelen, lak je nagels dan met een van de drie exclusieve confettiglitterlakken! Deze collectie is verkrijgbaar sinds 2 november 2020, in GelColor, Infinite Shine én nagellak.

Wintercollectie 2020 ProNail: Worth Collection & Embrace Collection

Kastanjebruine wijntinten vormen de kern van de Worth collectie, waarin ProNails klassiekers zoals zwart, donkerrood en marine updaten tot meer kalmerende, zachte tinten die een rijkdom onthullen die jou waardig is. “Omdat we kracht putten uit zachtheid, combineren we deze tinten met een frisse, lichte kleur en een nostalgisch oudroze.”
Embrace is een collectie van intieme en geruststellende nagelkleuren die je uitnodigen om jezelf te omarmen voor wie je bent. “Ze laten je toe om mensen te raken door middel van kleur, in plaats van door aanraking. Deze kleuren tonen jouw dromerige, sprankelende, hartstochtige of spirituele kant, en brengen jou zo dichter bij jezelf en bij anderen.”

De nieuwe wintercollectie 2020 van Essie: Limited edition

Tinten geïnspireerd op een dromerige, matte fantasie vol kersttraktaties en alles wat zoet is. Van koel, babyblauw tot rijk, rozerood, deze nagellakken zorgen voor een glinsterend, goudgrijs effect dat een fantastische winterdroom tot leven brengt.

Magnetic Nail Design – Cat eye gelpolish

Trendkleuren op Instagram
Bordeaux, groen, goud, zwart, glitter, wit en blauw

Nailart voorbeelden van Instagram

Er is overal inspiratie te vinden! Maak een look af met deze schitterende collecties!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Bijzondere salonconcepten: Sandra Damoiseaux van Âme Holistic Beauty
INSPIRATIE: Nailtrends voor winter en feestdagen

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord