HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Kerst met Claudia Esser van Huidtotaal

De meeste schoonheidsspecialisten zijn druk bezig met kerst. Zo ook Claudia Esser van Huidtotaal. Zeker in deze rare tijden willen we onze klanten bedanken voor het trouw blijven en hun steun in coronatijden. Daarnaast willen we ze ook gewoon het gevoel geven dat er feestdagen aankomen, al zijn die misschien anders dan normaal.

Claudia is een van de genomineerden van een Beauty Award 2020/2021 in de categorie Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord. “Stralend jezelf zijn met een gezonde huid, dat is mijn missie. Ik begeleid mensen op hun weg naar een stralende huid. Een huid die uit balans is, duidt erop dat de mens ook uit balans is. Daarom is het belangrijk om bij een huidprobleem niet alleen te kijken naar de huid zelf, maar ook naar de mens erachter. In de salon heb ik ook een speciaal medisch-cosmedisch concept genaamd: Medical Beauty. Dit zijn de huidverbeterende behandelingen met de Sonostar Ultrasoon en de inzet van dermaceuticals.”


Claudia is gek op kerst en laat haar klanten dan ook echt die kerstsfeer beleven. “Ikzelf hou van kerst en zodoende wil ik graag deze sfeer overbrengen aan mijn klanten. Zo heb ik bijvoorbeeld mooie kerstcadeautjes verpakt die ik als verrassing meegeef bij de aankoop. Bovendien is mijn praktijk omgetoverd in kerstsfeer. Twee leuke kerstbomen staan buiten en binnen. Het ruikt naar dennennaalden en een heerlijke kerstthee staat klaar voor mijn klant samen met een verrukkelijke bonbon.” Claudia heeft ook gezorgd voor een speciale behandeling: “Vanaf vandaag ga ik mijnGlow Treatment Deluxe in de kijker zetten onder de volgende noemer: ‘Wees stralend jezelf voor de kerst met de unieke Glow Treatment Deluxe behandeling bij Huid Totaal’.”

Van Corona merkt Claudia in de salon eigenlijk bijna niets. “Tot op heden had ik maar twee klanten die niet voor de behandeling wilden langskomen in verband met COVID-19. Dus daar ben ik heel blij om. Kortom ik ben en blijf positief en zeker ondernemend. En ik wens iedereen alvast een goede decembermaand toe!”

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Succesvol door keihard werken en de juiste samenwerkingen
Kerst met Claudia Esser van Huidtotaal