HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

WINACTIE voor abonnees! Hoe gelukkig ben jij?

In de editie die week verschijnt kun jij een interessant verhaal lezen over ‘Hoe word jij gelukkig?’. En daarnaast hebben wij een leuke actie! Lees snel verder voor een voorproefje en kijk wat je kunt doen om een van de drie boeken te winnen van trainer en auteur Rik van Asperen: ‘Ik laat me niet gek maken’.
Auteur artikel vakmagazine: Birgitta van der Linden, BLUSHtxt

Schrap het werkwoord moeten uit je woordenboek en jouw ontdekkingstocht naar geluk wordt ineens een stuk helderder. Daarnaast is er volgens trainer en auteur Rick van Asperen nóg een belangrijk ingrediënt dat je gaat helpen: tijd nemen voor reflectie. We zouden allemaal eens wat vaker ons pantoffelbrein aan mogen zetten. Het leven kan soms aanvoelen als een aaneenschakeling van verplichtingen, zowel zakelijk als privé. Het lijkt alsof we de hele dag van alles moeten. Voel jij je volledig vrij bij het maken van keuzes? Dan heb je het goed voor elkaar. Voor veel mensen staat keuzes maken namelijk gelijk aan rekening houden met de wensen, behoeften, normen en waarden van anderen. Het gevolg is dat je leeft volgens de maatstaven en verwachtingen van de maatschappij, je gezin, partner, kinderen, vrienden of je team in de salon. Maar, word je daar ook gelukkig van?

“De gedachte dat je van alles moet en altijd verplichtingen hebt,
belemmert je in jouw ontdekkingstocht naar geluk.”

Vaar je eigen koers
Rick van Asperen is onder meer auteur van de boeken De groeten met moeten en Ik laat me niet gek maken. Rick: “Bij veel mensen is hard werken met de paplepel ingegoten. Maar met alleen hard werken is de kans aanwezig dat je je doelen niet bereikt. Wat je wilt, is slím werken. Kies daarom om te leven volgens voor jóú belangrijke waarden. Vaar je eigen koers! De gedachte dat je van alles moet en altijd verplichtingen hebt, belemmert je in jouw ontdekkingstocht naar geluk. Jouw geluk vind je niet in het spiegelbeeld van je buurvrouw of collega. Haar pad is niet jouw pad. Je bent zélf verantwoordelijk voor het kiezen en bewandelen van je eigen pad.”

In de komende editie geeft Rik nog veel meer tips! Zorg dus dat je het niet mist.

WINACTIE
Inspireer jouw collega’s, krijg een plekje op beauty-pro.nl en win!

Wil jij een van de drie boeken winnen die Rik speciaal voor ons beschikbaar heeft gesteld? Dan moet je het volgende doen:

Lees het artikel van Rik (vanaf pagina 55) in vakmagazine De Beauty Professional en schrijf een korte column over hoe jij je geluk in je werk en je privéleven hebt gevonden. Hoe ben jij slim gaan werken? Hoe vaar jij je eigen koers? Hoe neem jij rust? En waar wordt jij eigenlijk het meest gelukkig van? Of… hoe ga jij de vier stappen die Rick omschrijft implementeren voor jezelf?

Deze column kun je sturen naar info@beauty-pro.nl, inclusief een (hoge resolutie) foto van jezelf. Wij plaatsen dit op onze website, zodat je andere vakgenoten kunt inspireren met jouw verhaal. De drie best gelezen columns krijgen van ons het boek thuisgestuurd!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
ScKIN Nutrition lanceert Triple Magnesium+
WINACTIE voor abonnees! Hoe gelukkig ben jij?